fredag 4 juni 2010

Varm hjässa och kalla fötter


A kom förbi efter att hon åkt runt och satt upp lappar överallt för att efterlysa sina grejer. De blev stulna ur bilen inför vittnen på måndagmorgonen när hon lämnade den i fem minuter.
Vi satt i solen på verandan och hade det bra en stund, men sen började det bli kallt. Men då kom jag ju på att jag har en alldeles ny och oanvänd gasolvärmare, så jag flyttade den närmare och tände den. Den är urenkel att tända!
Det gjorde en stor skillnad och vi satt kvar ett tag till. Men sen blev A kall om fötterna trots allt och dessutom hungrig. Vi gick in och fixade iordning Tacoresterna från några dagar tidigare och åt i godan ro.
Sen bestämde vi oss för att se en film och A valde The Proposal. Jag gillar såna där hjärndöda filmer som bara är kul och okomplicerade och jag skrattar gott åt de töntiga skämten. Det gjorde A också, i alla fall ett tag. Sen somnade hon...
Det är inte första gången hon somnar framför TV:n.
Jag tittade i alla fall klart på filmen, jag gillar inte att avbryta filmer mitt i och kan ni tro, sekunden efter att filmen var slut och eftertexterna började rulla, då vaknade hon.

Inga kommentarer: