onsdag 23 juni 2010

Mikael Nyqvist vs. Bad Boys

Jag har aldrig gillat Bad Boys och jag känner inte särskilt många tjejer som gör det faktiskt. Men jag vet ju att fenomenet existerar. Dock tror jag inte alls att det är så vanligt som många killar vill göra gällande. De säger ofta saker som: -Jag är en snäll kille och tjejer säger alltid att det är såna de vill ha, men sen är det bad boys som får dem i slutänden i alla fall.
Jag tror att det är så här: De här killarna tror att de är snälla, men egentligen är de antingen krävande (eftersom de gnäller så mycket) eller så är de helt enkelt mesiga, nördiga och tråkiga.
Många killar verkar tro att det är samma sak som att vara snäll.
Jag vill verkligen ha en snäll man, men jag vill inte att han har de ovanstående egenskaperna. Bad Boys har inget att hämta hos mig. Ju kaxigare och styv i korken han är och ju mer våldsam och kriminell, ju mindre intressant är han.
Jag är typiskt en sån som går igång på poliser och brandmän med kattungar och bebisar. Jag inbillar mig nämligen att de är snälla, starka, beskyddande och mjuka.
Jag brukar se i folks ögon ungefär vad de har att erbjuda, en man kan vara klassiskt snygg utan att vara det minsta tilldragande om han har en arrogant attityd eller kalla ögon. Sen finns det såna som Mikael Nyqvist som enligt alla regler för estetik absolut inte ser bra ut, han ser rent av rätt elak ut. Ändå tills du ser hans ögon och leende. Mer värme inifrån en människa har jag aldrig sett på utsidan och han är vrålläcker! Jag vet dessutom att jag inte alls är ensam om att tycka det. Så visst gillar tjejer snälla killar, men de ska vara starka och mjuka på samma gång och de får inte vara mesiga.
Jag tror att de flesta kvinnor som hamnar i ett dåligt förhållande med misshandel och annat våld från början trodde att de hittat en snäll man. Alla gör vi misstag, men det är absolut inte säkert att det var ett medvetet misstag. Jag menar såvida de inte brevväxlade med honom för att han satt i fängelse...

Sen finns det ju de som gillar Mikael Persbrandt också, men han är en elaking såvitt jag förstår, så han är inte min typ.
Nej tacka vet jag Mikael Nyqvist!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du har sååå rätt! Tacka vet jag min "gubbe", inte precis bildskön, men med snälla varma bruna ögon.Kram på dig. Eva

mumin sa...

Hello Stella! Svarar på din blogg här som du märker;)
byggmax har stommar för 7000 färdigt okt 15 kvadrat! Sen tillkommer det ju grejer så som isolering och så! Vi ska beställa allt via internet men det packas och körs ut från den orten man bor! Gå in på deras hem sida o kolla:)