fredag 4 juni 2010

Lagtrubbel


Trots att jag börjat jaga folk till quizlaget redan på söndagen så var laget bara två personer stort på måndagen. Jag kunde inte gärna avboka bordet igen, det hade jag ju gjort på lördagen. Om jag avbokade igen skulle jag nog bli bannlyst. Därför jagade jag folk överallt jag kunde komma på. Jag ringde och sms:ade alla jag kunde komma på, jag frågade mina kollegor, frågade på Facebook och skrev en tråd i ett forum och frågade efter folk. Slutligen var vi mot alla odds ett nästan fullt lag och när jag var på väg in till stan så ringde en av de ordinarie lagmedlemmarna och hade fått ändrade planer och ville vara med. Så plötsligt var vi fullt lag, sju personer. Dessutom hade vi plötsligt två personer vi var tvungna att säga nej till. Men de har lovat att komma med om två veckor. Jag tjatade på min vän/bror, ja alltså vi är inte släkt men vi brukar säga att vi är syskon och jag tjatade på hans fru och han tjatade på yngsta dottern. Så de kom alla tre och visst hade jag ett litet sting av dåligt samvete när jag visste att de bara kom för att jag bad dem, men det uppvägdes av det trevliga sällskapet.
Vi hade trevligt men det kändes som om vi inte kunde en enda fråga säkert, men det gick långt över förväntan och vi kom in som tvåa.
J var över från London så när quizzet var över gick han, jag och B vidare till The Londoner som tydligen är en av de få öppna pubarna vid den tiden på en måndag. Där satt vi i nån halvtimme och dividerade om hur man löser relationsproblem i allmänhet och J's i synnerhet.
Sen dök personalen från Tudor upp, P och quizmaster och vi hade riktigt trevligt och lärde känna varandra lite bättre. Alldeles försent åkte jag sedan hemåt.

Inga kommentarer: