tisdag 29 juni 2010

Lata söndag


Jag gjorde inte många knop på söndagen kan jag lova. Men jag tömde kamerorna på bilder och tittade igenom dem, jag diskade, satte upp lite hängare på verandan, dammsög ur kaminen, diskade ur kylväskan och ställde ut alla campinggrejer i förrådet. Jag åkte förresten och handlade också och sprang på H, så vi handlade tillsammans. Sen lagom tills jag fixat lite käk kom L och hälsade på. Vi satt på verandan hela kvällen och rökte och snackade skit och spelade musik från youtube för varandra. Vi kom överrens om att Jeff Buckley med Hallelujah är en låt och tolkning vi båda tycker är fantastisk. http://www.youtube.com/watch?v=WIF4_Sm-rgQ
Jag gillar också låten Satellite med Lena som vann melodifestivals final i Oslo i år. Det måste vara första gången sedan jag var liten som jag gillat en låt från melodifestivalen. Men jag tycker att den svänger rätt bra och att hennes röst och dialekt är jättehäftig.
När det började bli småkyligt hämtade vi ponchos och tände i gasolvärmaren. Men vi fick ta av oss ponchorna för det räckte bra med gasolvärmaren.
Jag gillar att hänga med L, hon förväntar sig inte att man håller uppe någon slags image. Man kan vara sig själv på alla positiva och negativa sätt och hon dömer en inte det minsta. Dessutom har vi ganska mycket gemensamt, bland annat livsinställning och åsikter.

Inga kommentarer: