tisdag 1 juni 2010

Världens bästa pub och ormgrop i soffan









När jag hade skjutsat Åsa till stationen åkte jag hem och åt frukost och pysslade lite, men gick sen och lade mig och sov åtminstone två timmar. När jag vaknade kände jag mig mycket bättre och piggare och sen ringde Åsa och sa att hon kommit fram säkert till Uppsala och att hon hade kul på möhippan.

Tudor skulle ha sin stora fest för att fira segern i omröstningen om Världens Bästa Pub och jag skulle äta middag där med S och P och jag hade bokat ett bord. På eftermiddagen får jag ett sms av P att han glömt att Bajen ska spela på kvällen och kan därför inte komma. Strax senare får jag ett sms av S där hon säger att hon är magsjuk. Enda utvägen var att avboka bordet för ingen tycktes ha möjlighet eller lust att hänga med.

Därför stressade jag inte, jag lockade håret vilket tar en timme ungefär, sen tog jag en dusch och fixade make upen och kom iväg så att jag var där vid åtta halv nio. Det var löjligt mycket folk där, det gick knappt att komma in genom dörren och kom man väl in så var det så gott som omöjligt att ta sig ut igen. Slutligen stod jag mest ute och rökte med person efter person eftersom det var för varmt och trångt inne. Visserligen var det istället för kallt ute, men hellre det i sånt fall, i alla fall för en stund. Alla var på ett fantastiskt humör och det skålades, skrattades och till och med sjöngs. Vid ett tillfälle lyckades jag, J och E till och med få ett bord att sitta vid en stund för att koppla av. Senare stack de flesta jag känner vidare och jag stannade kvar och försökte komma fram till hur jag ville göra. Medan jag står där i baren och försöker bestämma mig kommer det fram en tjej och börjar krama och pussa på mig, jag försöker hålla god min, men hon verkar inte vilja sluta. Slutligen är det någon som fångar hennes uppmärksamhet på andra sidan och jag snackar en stund med J och bestämmer mig sedan för att ringa och se om folk fortfarande är vakna på kompisarna J och M's gemensamma fest på Hägerstensåsen. Efter en massa flams i telefonen inser jag att de är i högsta grad vakna och i allra högsta grad inte nyktra, så jag skyndar mig ditåt för att inte missa än mer skoj. Jodå, det har totalt spårat ur till en salig blandning av känslor och alla är spridda i olika rum och på balkongen för att plötsligt ligga nästan på varandra i soffan, jag tror vi var som mest sju personer samtidigt i den där soffan och jag var nöjd med att bara ligga där i mitten med en massa varma, kärleksfulla människor omkring mig och ligga med huvudet på någons guppande skrattande mage. Underbar avslutning på en bra men i övrigt lite känslotom kväll.

1 kommentar:

Maria Rehn sa...

GUD va du e fin på bilden!!!!

Kram