måndag 14 juni 2010

Frukost och shopping

Av någon underlig anledning vaknade jag redan vid tio på lördagen trots att jag inte somnat förrän halv fem eller nåt sånt. Efter att ha smsat med tjejerna fick jag snabba mig och var nere och åt frukost med L och PG inom en kvart. De vet ju att jag inte vaknar så tidigt på helgerna och de hade ett ärende som L skulle hjälpa PG med så de hade åkt ned för att mötas upp och äta frukost, A hade annat för sig men undrade om jag ville hänga med och handla senare.
Efter frukosten promenerade vi ned till Tobaksaffären och spelade lite, jag körde en Harry åt mig och l och hon körde nåt tips åt oss båda.
Sen åkte jag hem medan de åkte vidare för att hämta ett bord. Väl hemma började jag rota igenom förrådet efter krukor att plantera om tomatplantor och sånt i. Men jag förstår inte vart de tagit vägen. allihopa verkar vara spårlöst borta. Jag band i alla fall upp kaprifolen som har ramlat mer och mer för varje år efter att jag först band upp den när jag flyttade in i huset för 5 år sedan. Då låg den nämligen utefter marken och så väldigt ledsen ut.
Längre hann jag inte innan A ringde och sa att de skulle iväg och shoppa och jag bad henne hämta upp mig. Sen hämtade vi en av hennes dotters kompisar och åkte till köpcentret.


Där handlade jag alldeles för mycket även om de flesta inköp var sånt som jag har funderat på rätt länge. Jag köpte bland annat en eldkorg på Granit, en sån har jag varit ute efter i 2 år, men de jag har hittat har kostat nästan en tusenlapp. Den här kostade 399:-, det var mer rimligt tycker jag. På Granit köpte jag också en hemmaklänning och fyra ljuslyktor som jag har tänkt hänga upp i nåt träd eller så, problemet är bara att mina träd står så långt från verandan att det kanske blir lite löjligt. Men någonstans ska jag nog hitta ett passande ställe för dem.
Jag köpte också en del smink på Make Up Store och bokade en kurs till nästa torsdag.

2 kommentarer:

Carro sa...

Låter som en trevlig dag =)

Nova sa...

Ja, fast den personliga konkursen känns hotande nära ;-)