torsdag 24 juni 2010

Dumma trängsel




Igår hade jag lovat att möta G på Tudor efter jobbet och mot bättre vetande körde jag mot stan strax efter fyra på eftermiddagen. Det var mycket trafik men egentligen tar det ju ändå inte så lång tid, det känns mest bara jobbigt. Det tog nog runt 40 minuter att komma in till Östermalm, normalt tar det 20 ungefär. Väl där insåg jag att jag haft rätt och G fel. Det var visst fasligt mycket folk där trots att matchen gick relativt tidigt. På O'Learys mittemot tittade folk på en annan VM match och det skreks än där och än på Tudor. Precis när jag parkerat bilen och fortfarande var utom synhåll för puben så hörde jag skriken då England gjorde sitt mål, det rungade i väggarna omkring mig.

Nu stod det 3 stycken platt-TV apparater utanför puben och det var löjligt mycket folk. Det fanns flaggor, vimplar och folk precis överallt och ägaren C hade klätt ut sig till självaste England eller nåt.
Efter att ha varit in en vända kvickt gick jag ut igen och hittade långa P där och stod och snackade med honom. Humöret hos gästerna var på topp sen resten av kvällen för England vann mot Sloveninen med 1-0. För hundens skull åkte jag hem tidigt och var hemme redan vid strax efter åtta.

Inga kommentarer: