tisdag 8 juni 2010

Lat söndag

Ja i söndags blev inte mycket gjort, men lite disk tog jag i alla fall hand om och klippte lite i buskarna på tomten och sånt. Sen åkte jag och brudarna och fikade på konditoriet och tog en avstickare till apoteket för att ta ut medicin. Vi var inne på Claes Ohlson också och där hittade jag små soldrivna lyktor att ha utefter stengången, 3 st för 49:- så jag köpte 12 st.
Sen åkte jag hem och tog det lugnt en stund men sen tyckte jag det var lika bra att försöka få Ikea-besöket gjort. Min teori var att det skulle vara ganska tomt på Ikea en solig söndag i Juni och det stämde rätt bra. Jag ringde H när jag åkt hemifrån och mot förmodan så både ville och kunde hon följa med och tog med sig dottern V också. Jag lyckades komma därifrån med det jag hade tänkt mig, en DVD-hylla, men också en toalettborste och en ram gjord för 15 bilder.
Väl hemma igen skrev jag ut lite bilder jag tagit i Sydafrika och monterade i ramen, dessutom bytte jag bilder i ramarna som jag har stående på sidobordet vid TV:n.
När jag ändå hade allt inkopplat skrev jag också ut en bild på mig S och J så att de kan få en varsin också skrev jag ut en på mig, Åsa och A från förra fredagen. Under tiden jag gjorde allt detta satt jag och tittade på nyinköpta Frasier säsong 1, inte så kul som jag minns det, troligtvis köper jag inga fler säsonger.
Nu sådär när jag skrivit ned allt så var visst inte söndagen så fasligt lat ändå.

Inga kommentarer: