tisdag 8 juni 2010

Måndag utan Tudor



På måndagen var det inget quiz för vårt lag eftersom vi spelar varannan vecka. Nu för tiden åker jag dit ändå på måndagarna för att träffa folk och för att jag ändå inte har något vettigt för mig. Men den här måndagen skulle inte ens P's lag spela och även om jag känner folk i de andra lagen så är jag inte säker på att jag skulle få sitta vid deras bord. Därför stannande jag hemma efter att ha vänt och vridit på det. Enda anledningen att jag ville dit var egentligen att jag ville träffa trevliga opretentiösa människor och överlämna bilden till J, men det kan jag ju göra när som helst egentligen. Så när jag blev bjuden hem till A på middag och för att fotografera henne så tackade jag ja utan att för den skull bestämma hur jag skulle göra med Tudor. Men efter en god och trevlig middag med A och hennes dotter, fotograferande ute på tomten bland mygg och elände så stannade jag hellre kvar där och struntade för en gångs skull i Tudor. Sen spelade vi Galenpanna och jag var helt värdelös på det, jag kom nog sist i slutänden.
Medan vi var ute fick A's hund nåt spunk och var orolig och rädd, vi tittade och lyssnade men kunde bara inte komma på vad det var hon tyckte var så obehagligt och vi vet ännu inte vad det var. Trodde det bara var min hund som kunde vara så svårtolkad och rädd.

När jag kom hem tog jag en Amarula och fortsatte att titta på Frasier, men sen tröttnade jag och ringde Ah i norr och vi snackade som vanligt i typ 1-2 timmar. Vi bestämde oss för att gå på Forever Young Festivalen i Gävle den 20:e augusti. Det är skithäftiga nostalgiband som ska spela där, Ultravox, Jakob Hellman, Reeperbahn och Lustans Lakejer. Nu vet jag inte riktigt hur Ah kan minnas dem, hon föddes ju på 80-talet, men hon vill jättegärna gå och det vill jag också, så nu är biljetterna köpta. Dessvärre går de bara att ta ut på ett fåtal ställen så nu blir det att åka in till stan tidigare någon dag och leta upp nåt av ställena som har utlämning. När jag beställde stod det att det gick att ta ut dem på ATG-ombud, men efter att jag betalat stod det att det inte gick och då gick det inte att ändra. Nu vet jag inte om jag längtar efter semestern eller till den 20:e augusti, jag vill ju att båda ska vara samtidigt så jag slipper längta till efter semestern.

Inga kommentarer: