måndag 14 juni 2010

Fredagsblues


På fredag eftermiddag insåg jag att jag inte hade det minsta planerat för helgen och blev lite deppig. Hunden hade ju åkt med mina föräödrar till Jämtland och då är jag ju fri att göra vad jag vill och kan vara ute och springa bäst jag vill hela helgen.
Men sen på kvällen ringde S och sa att hon var på väg till Stockholm, hon skulle nämligen åka till Korsika för att vandra på lördagmorgonen. Jag visste att hon planerade den resan, men jag visste inte att det var nu hon skulle åka. Senare på kvällen möttes vi alltså upp på Vita Hästen för en öl. Med sig hade hon sin mamma och senare dök även J upp. Vi hade en trevlig men lugn kväll och jag var hemma strax efter ett på morgonen. Då kunde jag inte låta bli att titta på några avsnitt till av The West Wing som jag har blivit lite kär i. Jättebra serie med en sofistikerad, mjuk humor. Skådespelarna är fantastiska och storyn bra.

När jag kollade mailen visade det sig att jag låg delad sistaplats av 30 personer som är med i vårt jobb-tips under Fotbolls VM i Sydafrika. Kan ju till viss del bero på att jag aldrig har tittat på fotboll under hela mitt liv. För övrigt är det lite lustigt att när killar hör att jag varit i Sydafrika i april så tycker de synd om mig för att jag missade VM. Själv är jag rätt glad att jag var där innan cirkusen satte igång...

Förresten så ser Korsika fantastiskt vackert ut när man ser bilder på det. jag tror att S kommer få det fint där.

Inga kommentarer: