tisdag 22 juni 2010

En del har trevliga grannar

Vill redan från början poängtera att jag har en familj som är trevliga grannar, jag menar om M eller J råkar läsa detta så räknar jag er till de trevliga och rubriken har inget med er att göra...

A och jag hade bestämt oss för att gå ut en sväng på lördagkvällen, men innan dess skulle hon gå ett par timmar över till grannen och fira hans 60-års dag. När klockan blev tio började jag undra vart hon tagit vägen och ringde. Hon var riktigt i farten och hade uppenbarligen jättekul, så jag lovade att komma förbi om en stund eftersom hon garanterade att jag var välkommen.
Efter att ha suttit och väntat in ännu ett tal på Kronprinsessans bröllopsmiddag åkte jag slutligen över efter nån timme. Det var inga problem att höra var festen var så jag följde bara dånet av musik och hamnade i någons trädgård. Där stod det folk och snackade och jag sa hej och möttes av en massa leenden och välkomnanden, tänk vilken skillnad det kan vara mellan en svensk familj och denna Iransk-Finska familj. Jag blev strax en i gänget och dottern och hennes sambo blev riktiga favoriter hos mig, jättemysiga båda två.
Slutligen vid strax efter ett lyckades vi slita oss därifrån, mest för att det var sent och kallt, annars hade vi nog inte haft viljan och styrkan att komma därifrån.

Vi var ned på Magget och där hade de besvärligt med bråk och grejer så det stod folk uppställda mot väggen utanför och polisen var där. När vi gått in hittade jag L och J som bor på Harva och snackade lite skit med dem, A tappade jag bort en stund när hon rymde för att slippa den fulla besvärliga P som hängde över henne hela tiden, sen snackade jag lite skit med "min" vakt och sen var klockan stängning och vi åkte hem.

Bilden visar hur min stengång ser ut med lamporna jag köpte. Inte särskilt bra kvalité på bilden, men ni ser ungefär i alla fall.

Inga kommentarer: