onsdag 23 november 2011

Jag hatar verkligen att packa

På tisdagen vaknade jag återigen med migrän, har jag blivit immun mot naprapaten?

Framåt lunchtid kunde jag ta mig ur sängen och äta lite frukost/lunch sen kom jag äntligen iväg till jobbet. Det är ju en del att göra den här veckan särskilt som jag ska vara ledig torsdag och fredag så det var lite dålig timing med migränen. Men jag stressade på och fick klart allt och kom inte hem så fasligt sent.

När jag kom hem åt jag lite rester, Carbonara och Risotto, fast inte samtidigt då. Sen började jag titta på första säsongen av Macahans och sen framåt 19 så åkte jag till J för att hämta bänkdiskmaskinen hon gett mig. Den var stor och otymplig men hon var snäll nog att hjälpa mig ned för trapporna med den och då var det inte allt för tungt. Vi lirkade in den i bilen och sen åkte jag hemåt. Jag lyckades bära diskmaskinen till bänken på trappen och där får den stå så länge. Jag blev förvånad över hur stor den är, den kommer inte att få plats där jag tänkt ha den och diskbänken är ju enda platsen jag har att jobba på när jag bakar och lagar mat... Hmmm vi får väl se hur det blir. Innan jag gick in gick jag till förrådet och beredde mig på ett slagsmål med alla grejer därinne och det dessutom i beckmörker eller med en hand medan jag skötte ficklampan med den andra. men se, väskan låg fullt synlig och dessutom när dörren och bara under två ikeakassar med kläder ovanpå. Den lilla kabinväskan har jag inte använt på jättelänge, kanske flera år faktiskt. Men nu har vi ju béstämt oss för att resa lätt även om G också bestämt att ta med sig en resväska som vi alla kan få en del i och som han tänkt checka in.

Jag somnade på soffan i nån timme när det äntligen blivit bekvämt varmt och Turre somnade upp och ned på mina ben, fast det upptäckte jag först när jag vaknade till liv igen.

Jag tog hand om disken och sen satte jag igång med att packa. Det är enklare och svårare att packa för 4 dagar än för 1-2 veckor, för att inte säga 4 veckor. Men jag vet ju inte så mycket om vad som kommer att hända i Italien och vet inte riktigt vad jag ska ha med för kläder och dessutom kommer det att vara runt 10 grader även där så det är ju inte så mycket annat än varma kläder att välja på och det har jag faktiskt inte särkskilt mycket av, mest några fleece och sweatshirts som jag köpt på tidigare resor.

När jag kom i säng kom jag plötsligt på saker jag glömt som avsminkningsservetter och kameran! Jag var helt slut och kunde bara inte sova, det blev att jag gick upp och tog en Bailey's och slutligen somnade jag, men då var klockan runt 5 på morgonen.

Inga kommentarer: