fredag 4 november 2011

Sovmorgon på eftermiddagen

Även på fredagsmorgonen blev jag väckt av rävhonan som skällde utanför fönstret och jag blir lite illa till mods av det. Jag vet ju inte vad hon är så upprörd över och vill gärna göra något åt hennes bekymmer om jag bara kunde komma på vad det gällde.
Efter två nätter med dålig nattsömn migrän och en plötslig ledig fredag gjorde att jag lät mig själv sova så länge som möjligt och kom faktiskt inte upp förrän klockan 14.15! Jag har troligtvis någon infektion i kroppen, då blir jag sådär trött och matt och dessutom var jag torr i halsen så att halsmandlarna värkte ordentligt när jag vaknade, jag hade värk som av feber och utanpå halsen hade jag också knölar som gick att flytta på och allt detta ledde till någon slags dödsångest, inte ska man ha knölar utanpå halsen? Jag kände mig inte sjuk men hade alla andra tecken på att jag faktiskt var det.
När jag ätit frukost och druckit en kopp varmt te för halsens skull åkte jag ned till Väsby centrum för att handla grejer inför helgen. På en av klädbutikerna sprang jag på stallchefen I och äldsta dottern J, det var länge sedan jag såg dem och I som är sjuksköterska lugnade mig om knölarna på halsen och sa att det bara var lymfkörtlarna som var svullna för att jag var sjuk eller höll på att bli, det kändes bättre sen.
Jag köpte ny eyeliner, ögonbrynsfärg och mascara på Kicks och sen gick jag till synutiken och köpte ett blixtlås till Halloweensminknigen syrran planerade för mig på lördagen.
På kvällen tog jag det lugnt med Criminal Minds och en bra bok.

Inga kommentarer: