lördag 29 januari 2011

Vår?

Vi gick upp vid 11 på lördagen, då hade G ringt och väckt mig redan vid 10 eller nåt, men till min förvåning lyckades jag somna om.
Jag lyckades få i både L och A frukost och A testade Frappé för första gången. Först tyckte han att det var för svagt och sen för starkt. Den ska drickas relativt sakta och blandas vartefter, smaken sitter ju i skummet, men han vet det nu...
Syrran skulle komma och hämta dem i stallet när vi sa till, så vi ringde och sa att vi skulle ta en promenad och ringa när vi började komma tillbaka mot stallet. Det var strålande solsken och vårfåglarna kvittrade, ska de göra det i januari? Som vanligt hade jag kameran runt halsen och stackars L är ju van vid sånt, hon gillar egentligen inte att bli fotad, men syrran, brorsan och jag använder henne som modell för jämnan och hon accepterar det. A var inte lika ovillig men vi gjorde ingen riktig session den här gången. De lekte med Turre medan jag fotade och på vägen genom skogen till stallet mötte vi faktiskt två Curlyhästar, jag tror inte att jag sett såna live förr och trodde först att de bara var svettiga. Vi stannade och pratade med ryttarna som var glada och trevliga och lät mig fota hästarna medan de själva svarade på frågor.
Jag stannade en stund och snackade skit i stallet men sen gick jag hem och tittade på nån DVD, jag minns inte vilken.

Turre var trött efter att ha haft kvälls- och nattgäster och gått på promenad så han somnade som en stock tillsammans med Judas i fåtöljen. Så jag satt ensam i den stora soffan och de trängdes i fåtöljen.
Framåt kvällen gjorde jag lite lax och potatis till middag och duschade sen och gjorde iordning mig för att gå ut med S. Jag hämtade upp henne och så åkte vi och lämnade Turre till mina föräldrar. Vi åkte in till Tudor Arms med avsikten att möta upp med G och dessutom träna på att flörta lite i mitt fall och bara prata med främlingar i S fall. G hade försovit sig på hotellet men resten av planen fungerade bra. S socialiserade så duktigt att hon var tvungen att skaka av sig en beundrare senare på kvällen. Själv övade jag på säkra kort, jag var omgiven av män som var mellan 20-30 år äldre än jag själv... Strax före stängning dök G upp och vid 23 åkte vi vidare till The Dubliner där det var ett bra och mycket ungt band som spelade. Jag och S stod mest och pratade med varandra och lyssnade på musiken, men även jag fick chansen att skaka av mig en beundrare senare på kvällen. Han var en glad, trevlig, irländare men något för full för min smak. Vid 1.30 gav vi upp, sade hejdå till G och åkte hemåt.

















































Inga kommentarer: