lördag 1 januari 2011

Soffan lockar

December är nog väldigt fyllt med familjetid för de flesta, men kanske än mer för vår familj. Det är nämligen inte bara jul och nyår och såna saker, nej det är två födelsedagar också och innan jag separerade var det ännu en, dessutom fylller ju vår gemensamma vän Ju år i slutet av December också. Den 26:e är det dags för systersonen S och i år fyllde han hela 14 år! Tänk vad tiden går, det konstiga är att barnen blir äldre men inte jag...
Vid 15 packade jag in Turre i två jackor och sen värmde jag bilen så gott jag kunde på vägen till syrran. Väl där var det trevligt sällskap och god mat, Tom Yam med ris. Jag hade inte ätit ordentligt under dagen och soppa går ner rätt bra, så jag åt en hel del och gott var det. Jag stannade bara drygt en timme eftersom jag var orolig för Turre och mycket riktigt så skakade han en del när jag kom ut till bilen igen. Presenten till S hade inte kommit än och jag frågade om han ville veta vad det var och det ville han, så jag berättade att det var det nya Harry Potter spelet för Playstation 3 och då blev han glad.

Senare på kvällen kom H över och vi snackade skit en stund och sen tittade vi på "Elvis has left the building" en alldeles utomordentligt larvig och jättekul film med John Corbett och Kim Basinger. Jag tycker att hon är väldigt intetsägande, men jag gillar honom skarpt.
Sen satt jag i soffan resten av kvällen, tänk vad man kan bli trött av att inte göra någonting alls.

Inga kommentarer: