söndag 9 januari 2011

Världens sämsta TV-serie och gänget samlat

Någon på quizzet är i teorin skyldig mig 300:- och nästan 20 timmar av mitt liv... Vem var det som hävdade att jag bara var tvungen att se Twin Peaks? Att det var en jättebra serie som jag inte fick gå genom livet utan att ha sett? Nu har jag sett den och jag känner mig nästan kränkt. Hur kan man göra sån smörja och hur kan man dessutom både bli rik och känd på det?
Min teori är att de har rökt på när de skrivit den här serien.... En säger med släpig röst: -Jag tycker att vi ska ha en dansande dvärg som talar baklänges... Den andra svarar: -Okey, men bara om jag får ha med en jätte som har svårt att prata överhuvudtaget.
Sen har det bara gått vidare.
Det ena är löjligare än det andra och helt ovidkommande saker tar en massa plats och tid och dessutom spelar alla skådespelare över nåt enormt.
Eftersom jag bestämt mig för att se klart serien för att vara säker på att jag inte missat nåt genialt (det hade jag inte gjort) så satt jag kvar framför TV:n, men målade naglarna under tiden.

På kvällen var jag en sväng in till stan och träffade en blinddejt och vi var först på O´Learys och sen Tudor men sen ursäktade jag mig och åkte hemåt och mötte upp L, T, A och P på Ullis istället. Killen var snäll och trevlig men inte min typ. Det var kul att träffa hela gänget på Ullis och vi pratade lite om allt möjligt bland annat L och T's kommande resa som jag är väldigt avundsjuk på, det är liksom min drömresa men jag har inte hittat någon som vill åka med.

När jag kom hem på natten hade det snöat lite till och jag fick skotta, det är en jäkla massa snö på tomten nu.








Inga kommentarer: