fredag 3 januari 2014

Hur man slår ihjäl två flugor i samma smäll

26/8 På måndagen var det återigen en väldigt vacker dag med sol och värme, så det passade väldigt bra att bjuda kollegorna på grillat på lunchen. Det blev en uppskattad överraskning, jag hade förvisso förvarnat per sms till de flesta så att de inte skulle ta med sig lunch i onödan, men det blev i alla fall en väldigt trevlig lunch.
Jag och ett par kollegor laddade grillen med kol och tände den i god tid före klockan 12 och sen hjälptes alla åt att bära ut maten, tallrikar och dricka så det gick på ett par minuter bara och sen grillade alla det de själva ville ha.
Vilken härlig lunch, dag och sommar! Vi hade väldigt trevligt och tog lite längre lunch än vanligt och sen blev det uppstädat på rekordtid också och i stort sett ingen mat fanns kvar heller så det var ett praktiskt sätt att göra sina kollegor glada och bli av med rester på samma gång.
När jag kom hem från jobbet packade jag väskan för nästa dags resa, jag avskyr verkligen att packa, i motsats till många andra tycker jag att det är både lättare och roligare att packa upp väskan när man kommer hem, då behöver man inte tänka, det är bara att tvätta det använda och lägga tillbaka det andra på sin plats. När man ska packa måste man ju fundera på vad som ska med, vad som inte behövs och göra sitt bästa för att packa lätt utan att glömma något.







Inga kommentarer: