måndag 6 januari 2014

Håret har verkligen mått bra av det

25/9 På onsdagen var jag tillbaka på kontoret och på lunchen åkte jag för att få behandling av min naprapat. Det är honom jag oftast saknar mest när jag reser, han har så gott som räddat mitt liv, i alla fall min livskvalité. Förr hade jag migrän 1-4 gånger i veckan, nu har jag det knappt i snitt 1 gång per månad. Förr var jag tvungen att stanna hemma från jobbet ofta och mycket, det har jag inte behövt sedan jag gick till honom första gången. När det börjar bli värre så skickar jag ett sms till honom och han bokar ofta in mig samma dag eller dagen efter och sen är jag bra i allt från 1 dag till 1 månad. Det är alltså därför jag saknar honom när jag reser. Man sover i för hårda hotellsängar med dåliga kuddar, sitter i obekväma flygplanssäten och stressar så att an spänner sig och då blir nacken och därmed huvudet värre och jag får ofta migrän.
På kvällen åkte jag till S salong och hon fixade mitt hår. Turre fick följa med in så då slapp jag vara stressad över att han satt i bilen och väntade så länge och då har vi ju det bara trevligt jag och S medan hon jobbar.
För några månader sedan köpte jag en hårolja av henne som har fungerat jättebra på mitt hår. Man har det i håret efter tvätt och låter det sitta i. Det gör att håret blir lättare att reda ut och håller glansen och hälsan. Håret har verkligen blivit mycket bättre av det. När det är lättare att reda ut slits det också mindre!

Inga kommentarer: