söndag 5 januari 2014

Den serien var verkligen jättebra!


15/9 På söndagen tittade vi på visningen av 3-års stona och de var riktigt fina allihopa och det var svårt att välja en favorit. När det var dags för 3-års testet åkte vi hem istället för vi var så trötta alla tre och ville bara hem. Innan vi åkte från Vetlanda stannade vi dock på godishuset för att köpa lösgodis. Jag gillar ju inte godis särskilt mycket, men jag kan inte låta bli att handla ändå.
Jag var hemma vid 17 och packade upp min väska och tvättade 2 maskiner tvätt. Det var rått och kallt i huset så jag eldade i kaminen för första gången för säsongen, i början av säsongen känns det alltid mysigt att elda även om det alltid känns som om man får börja göra det för tidigt. Senare på säsongen känns det bara jobbigt att behöva elda varje dag för att inte frysa ihjäl.
Jag tittade på TV-serien Big C på DVD under kvällen, jag hade inte ens hört talas om den men tänkte att jag skulle testa en säsong på DVD och jävlar vad bra den  var! Den rekommenderar jag verkligen! Det låter inte så kul, det handlar om en kvinna som får cancer och döljer det för alla, men den är faktiskt väldigt rolig och förstås tänkvärd och tragisk på samma gång.

Inga kommentarer: