söndag 5 januari 2014

Hämnden är ljuv men försenad

16/9 På måndagen var det dags för mitt årliga tandläkarbesök. Min tandläkare är dotter till min gamla tandläkare som blivit pensionerad, jag börjar tro att de bokar in mig på längre besök än för andra eftersom större delen av mitt besök går till småprat med henne och sköterskan om mina resor och allt annat jag hittar på. De är alltid fulla av frågor!
De hittade hål i en tand och jag minns inte när jag hade det sist, det hör i alla fall inte till vanligheterna. Vi fick boka ett nytt besök för att laga det, men det är svårt att hitta tid till sånt så mycket som jag reser just nu.
På kvällen var det dags för quiz med mitt lag igen och den här gången var Östermalmstidningen på plats för att skriva om quizzet och puben. Både jag och quizmaster berättade för dem att mitt lag är ett av de bättre och att vi ofta vinner eller kommer tvåa (13 placeringar på raken än så länge), ändå var vi ett av de få lag som de inte pratade med alls! De fokuserade mest på min vän A som är kändis, lite trist eftersom vi är veteraner i sammanhanget medan de är nybörjare...
De fotade också de andra, men inte oss. Vi hämnades genom att vinna mycket stort dagen till ära, men det var så dags då, tidningen hade redan gått därifrån.
Det här var det sista quizzet jag kan vara med på på länge framöver, nästa quiz jag inte missar är någon gång i mitten av november.
Jag åt en av Tudor Arms kända och helt fantastiska räkmackor och valde den större varianten eftersom jag vet att de andra stjäl räkorna för mig. Jag åt faktiskt upp alla räkorna, även om jag lämnade själva mackan, fast det är klart, de andra tog ju en del också som sagt.
Den var verkligen extra god idag.

Inga kommentarer: