fredag 24 januari 2014

Herre på täppan


2/11 På lördag förmiddag lämnade vi en rätt ynklig S på soffan och gick ned till stranden utan honom så att han fick vila. Han hade ont i magen och mådde illa och fick springa till badrummet hela tiden. Vi andra tog en promenad utefter stranden hela vägen ned till byn där det finns restauranger, skugga och solstolar nere på stranden. Där åt vi lunch så som vi gjort varje dag. L beställde nåt som vi inte riktigt vet vad det var, men det smakade visst inte så bra och det såg ut som om det var en massa hår i maten, alltså så mycket att det såg ut om om köttet hade hår.... Det åt hon inte upp, men för övrigt är det vårt favoritställe och det är prisvärt och de som har det är trevliga.
På eftermiddagen gick vi ner till stranden igen för jag ville fota och de är snälla och poserar trots att de faktiskt inte är så förtjusta i att vara med på bild.
Det var en stund före solnedgång så det var ett vackert, ganska skarpt gulaktigt solsken och det blev fint på bilderna tycker jag.
Vi åkte iväg till The Kitchen för att äta men S stannade hemma och sen efteråt på kvällen mötte hela gänget upp på Buffalo Bill's igen och eftersom S var sjuk så var S nästan den enda killen. Bara när hans son var där en stund så hade han andra killar i närheten. Han såg rätt nöjd ut med att vara herre på täppan!
Hans dotter V var hemma från Bangkok också och hade sina små hundar med sig och de är tysta och snälla och väldigt söta.
Det var rätt trångt när vi kom och satte oss,men det såg så roligt ut när de flesta hade gått och det var tomt på båda sidor om V och L, men de satt fortfarande jättetätt och tryckte sig emot varandra.
Kul att de kommer så bra överens, de är så oerhört olika.











Inga kommentarer: