fredag 3 januari 2014

Kylskåp laddat med lyx

25/8 När vi vaknade på söndagen Söndag åkte vi ner till konditoriet för att äta frukost, jag bjöd A på det som tack för all hjälp. Sen åkte vi till jobbet och städade undan det sista och sen åkte vi till brorsan och lämnade tillbaka grillen. Min grill fick stå kvar liksom grillbriketterna och det sista av maten, tanken var att mina kollegor skulle få hjälpa till att ta slut på det på måndagen.
Det tog oss rätt många timmar att få allt rent och snyggt och sen satte vi oss på verandan i solen och spelade TP och fikade. Nu är mitt kylskåp laddat med två flaskor äkta champagne och en flaska mousserande vin, jag gillar ju lyx, men dricker egentligen inte alkohol. Men på något sätt känns det ändå bra att få sånt.
Jag hade fått en slowcocker, Crock Pot av syrran och brorsan med familjer och jag kunde inte riktigt låta bli att testa den trots att jag inte kommer att hinna äta något av det. Jag laddade den med kött och grönsaker, bacon och lite vin och buljong. Sen ställde jag timerna på 7 timmar, sen får vi se hur det blir.
Turre höll ju koll på oss både dagen innan och denna dag, så han var riktigt slut han också.
A åkte hemåt framåt kvällen och jag tog en lugn kväll i soffan.
Grytan smakade väldigt bra när den var klar, men uppenbarligen behövs inte lika mycket vätska som i vanliga grytor så resultatet liknade mer soppa än gryta. Men som sagt, väldigt gott.




Inga kommentarer: