måndag 12 mars 2012

Den sista vårfrosten?

4/3 På söndagen vaknade jag i vettig tid och slängde iväg ett sms till kusinen för att se vad hon gjorde. Hon hade också precis vaknat så jag bjöd hem henne på frukost och promenad och sen skyndande jag mig upp och satte på te och bakade pannbröd. Hon dök upp lagom tills pannbröden var nästan färdiga och det var tacksamt att baka åt henne får jag säga, hon åt med god aptit och var så nöjd och glad för de goda pannbröden. Jag känner ingen som pimplar kaffe och te som S och hon hann nog med 2 stora muggar te och 3 mindre muggar kaffe innan vi gav oss av.
Sen försökte vi klä oss vettigt för den kalla promenaden, man blir ju trots allt varm av att gå och det är kallt när man precis går ut.
Det hade ju varit riktigt kallt under natten och det var vackra frosttaggar på alla träd, buskar och gräs och solen sken och värmde rätt bra så frosten försvann kvickt överallt där solen nådde. Judas hängde på oss en bit på promenaden men jag är glad att säga att han är jätterädd för bilar, så när det kom en bil hoppade han ned i diket och sen hängde han inte på något mer.
Vi gick en promenad på 1 timma och 20 minuter och hade det väldigt trivsamt och när vi kom tillbaka så gjorde jag smoothie till oss och det mottogs också tacksamt av S. Sen gick vi ut i trädgården och S fotade den medan jag plockade hundskit efter vintern. S ska göra ett förslag till mig om hur jag kan få trädgården mer så som jag vill ha den.
Det hade börjat bli nästan mörkt när kusin åkte hemåt igen och vi hade haft en väldigt bra dag.
Jag tvättade och hängde tvätten och fixade lite och sen tog jag det lugnt resten av kvällen.








Inga kommentarer: