måndag 26 mars 2012

En var borta...

19/3 På måndagen bar jag in alla de grejer jag köpt till jobbet på Ikea och när jag i snygg stil skulle fördela de nya filtarna i fikarummets soffa genom att kasta dem till folk som satt i respektive hörn, ja då överkompenserade jag för att komma över de andras huvuden och eftersom jag kastade med höger och är vänsterhänt så studsade en av filtarna med full kraft upp i lampwiren som sitter i taket och hälften av reflektorlamporna ramlade rätt ut och en av dem krossades till glassplitter rätt i A's matlåda som hon som tur var tömt nån minut tidigare... Hoppsan, lite generat sopade jag ihop glassplittret från golvet och lommade iväg till ett hörn och åt min lunch.
Senare på eftermiddagen när jag var hemma ringde min Grekiska bror och vi snackade en stund om ditten och datten och han föreslog i förbigående att jag skulle gifta mig med hans kusin. Han är visserligen jättetrevlig men han pratar ingen engelska och min grekiska är knackig i bästa fall, dessutom bor han i Grekland och jag i Sverige...
Senare på kvällen på väg in till quizzet pratade jag först med Ju i telefon och sedan G och eftersom jag sparat tid för att hinna träffa "brorsan" om han hade haft tid så var jag på plats på Tudor tidigare än vanligt och hann umgås lite med K och B innan det var dags att samla laget.
Vi hade som vanligt väldigt trevlig när vi spelade men det kändes väldigt svårt. Det visade sig dock att vi klarat oss bättre än vi trott att vi skulle men vi förlorade 2:a-platsen med 1 poäng. Det enda som kändes bra med det var att vi inte hade ändrat nåt rätt svar till fel eller nåt sånt utan det var liksom så mycket vi kunde. Vi vann en bonusfråga och valde Chokladtryffel och när vi öppnade lådan så var innerförpackningen obruten men ändå fattades det en chokladbit! Skumt...
De var däremot underbart goda de där tryfflarna, värda att testa, de är gjorda av Konfekta om ni vill leta upp dem.
När jag kom hem drack jag kamomillte och somnade ganska bra men så var jag väldigt trött också och det var väldigt sent.

Inga kommentarer: