måndag 12 mars 2012

Då kan jag laga mat över öppen eld...

8/3 På torsdagen behövde  jag frukost så på vägen till jobbet handlade jag det och några småsaker till. Det var en massa möten och grejer under dagen och det kändes som om jag fått grepp om det mesta och har en del nya idéer som ska testas.
När jag var på Ica på morgonen hade jag och tjejen i kassan börjat prata om kräftor eftersom jag hade hittat ett paket i frysen och när jag tagit det till kassan så visade det sig att det läckt och blött upp kartongen vilket ju måste betyda att den varit tinat vid nåt tillfälle så jag sa åt dem att lägga undan den. Hon sa att det skulle komma kräftor under dagen och undrade om jag ville att hon ringde om de verkligen kom, det var ju gulligt så hon fick mitt nummer och mycket riktigt, på eftermiddagen ringde hon faktiskt och sa att det kommit kräftor.
Jag gick lite tidigare från jobbet eftersom jag och mamma skulle på Hus o Rummässan (tror jag den heter) på Kistamässan. När vi parkerat så fick vi en biljett som räckte ända till nästa dag av han som just skulle åka från parkeringsplasten bredvid. Jag brukar göra samma sak och har alltid trott att man får tillbaka någonstans ifrån och se, jag hade rätt!
Mamma köpte en kudde var åt oss, en sån där med små plastkulor i som är väldigt mjuk men ändå ger ett bra stöd.
Jag köpte en sekatör med utväxling och teleskophandtag och så köpte jag lite getost från Jämtland och en rökt korv. Jag hittade en sån där gjutjärnsgryta som de hade i Australien och det var rätt rimliga priser på dem. Man kan antingen hänga dem så som på bilen eller så ställer man dem rätt ned i glöden och så lägger man glöd runt om och ovanpå det skålade locket. Jag vill ha en sån, men jag undrar om jag verkligen skulle använda den?

Jag var lite stel och hade lite ömma fötter från gårdagen men på det hela så märkte jag knappt att jag gått så långt.

Inga kommentarer: