måndag 12 mars 2012

Jag kom hem med allt utom det

9/3 Jag blev kvar på jobbet mycket senare än vad det var tänkt på fredagen, vi slutar 13 och jag åkte inte därifrån förrän 14.30 och då var jag jättetrött. Jag brukar vara det efter en arbetsvecka.
När jag kom hem åt jag lite lunch och sen sov jag som en stock i nästan 2 timmar vilket innebar att jag missade mitt telefonmöte... Larmet var ju på men jag hade stängt av ljudet på telefonen, smart...
Vid 18 ungefär var jag nästan människa igen och ringde systerdottern och frågade om hon kunde hålla mig sällskap i Kista Centrum och det kunde hon. Strax senare hämtade jag upp henne och tanken var att vi skulle hitta en one-piece åt mig inför helgen på torpet med Ju.
Några one-piece fanns inte förutom två modeller på Stadium och de hängde på herravdelningen och hade jättetråkiga färger. Det slutade istället med att jag köpte en blå topp på H & M, 3 t-shirtar på Gina Tricot och varsin tjocktröja till mig och L på Kappahls rea. De kostade 200:- / styck och L har letat efter en sån sa hon men hade inte råd just nu. Då slog det mig att hon alltid hjälper mig oavsett vad jag ber henne om och hon släpar ved och håller på, så jag köpte den åt henne.
Jag köpte också två sjalar och en handväska, den handväskan jag har fungerar inte blixtlåset på längre så den ska jag kasta. Jag och L var inte överrens om vilken som var snyggast men jag tog den som såg mest ut som äkta läder.
Jag hade inte ätit ordentligt på hela dagen och när vi gick förbi "Food courten" så luktade det så gott därifrån att jag var tvungen att gå in och försöka komma på vad som luktade så gott. Då hittade jag ett asiatiskt par där tjejen hade en nudelsoppa som såg jättegod ut så jag frågade var hon köpt den och hon pekade mig åt rätt håll. Vi hittade en Vietnamesisk restaurang som sålde Pho, en soppa som jag bara ätit i Australien tidigare och gillat. Så valet föll på den slutligen och jag och L delade på den. Den var jättegod! Den luktar kanel och när man för skeden mot munnen så smakar det kanel, men soppan gör det konstigt nog inte...
L gillade den också men inte lika mycket som jag gjorde och dessutom var hon inte hungrig.
Vi bad om "doggy-bag" för resterna och åkte hem. L's kompis hade under tiden googlat på "One-piece" med stjärnor på och faktiskt hittat en och mmsat mig bilden eftersom L inte kan ta emot mms.
När jag släppt av L städade jag lite halvhjärtat i huset och diskade upp och städade i köket. Sen gjorde jag i ordning frukt till en smoothie för nästa morgon och så gjorde jag en pannbrödsdeg och lade i påse till helgen. Sen packade jag mina saker och så åt jag några kräftor till kvällsmat för jag hade åkt förbi Ica för att köpa det på vägen hem från jobbet. Jag kom inte i säng förrän vid 1.30 och somnade inte förrän vid 3 ungefär eftersom jag för andra natten i rad hade "restless legs". Det som hjälper mig är att kyla ned benen och att ta 2 värktabletter.




Inga kommentarer: