måndag 12 mars 2012

Hur många ämnen kan man täcka på 2½ timme?

11/3 På söndagen gick jag upp klockan 11 och då gick Turre och morgonmös med Ju istället. Jag rakade ur askan och tände i spisen. Sen bakade jag pannbröd och sen gick Ju upp och gjorde sin krämiga äggröra åt oss.
Vi åt i god ro men sen satte vi igång att packa, städa och diska för glatta livet. Jag tog in ved, packade bilen, torkade ytorna, ställde undan utestolarna, tömde slaskhinken och sopade golvet, Ju diskade, torkade och ställde undan allt. Jag tror vi båda är rätt nöjde med den uppdelningen för vi har haft den sedan vi var runt 15-17 år.
Sen tog vi med oss soporna och åkte hemåt.
På vägen hem från Ju försökte jag få tag i systerdottern för att berätta om inbrottet men kom inte fram på hennes telefon, sedan ringde jag upp G som försökt ringa mig. Jag var i Väsby vid 15 fixade lite utanför dörren vid verandan och trappen och rabatten. Men när jag skulle lägga in några grejer i förrådet för vintern så visade det sig att nyckeln inte låg där den alltid ligger... jag kan inte komma på var den kan ha tagit vägen. Undrar om jag måste göra inbrott i mitt eget förråd lagom tills gräsmattan behöver klippas?
Jag tumlade i säng på eftermiddagen och var som medvetslös i nån timme och sen var jag tvungen att gå upp för jag skulle på en blind date och eftersom han bor i Uppsala hade vi bestämt att ses på McDonalds.
Han visade sig vara väldigt trevlig, lättpratad, ärlig och rätt söt också faktiskt. Hurvida jag eller han är intresserad av den andra är jag inte beredd att gissa på, men kul hade vi och skiljdes inte åt förrän 2½ timme senare. Då hade vi täckt ämnen som Harry Potter, Sagan om ringen, Andra Världskriget, Ondska, Politik, bilar, Barn, Hundar, Hästar och en massa, massa annat.
Det var i alla fall en givande stund.
Jag åkte hem och fixade lite med helgens bilder efter det och kom i säng vid 1 ungefär tror jag.

Inga kommentarer: