fredag 23 mars 2012

Tur att jag inte har dyr smak

17/3 På lördagen väckte kusinen mig vid 11 någonting och jag klädde bara på mig och åkte för att möta upp henne i Sollentuna centrum. Vi gick och tittade lite, jag har ju inte varit där sedan jag var liten men sen kände jag att jag behövde kaffe och nåt att äta så vi gick och tittade lite och hamnade till sist på Balders café. De ska vara väldigt bra och därför bestämde vi oss för att ignorera de höga priserna och helt enkelt bita ihop. Jag köpte en latte och en bit smörgåstårta för att allt annat också var så dyrt att jag tyckte att det var vettigare att betala lite extra och få nåt jag verkligen älskar. Men det visade sig att smörgåstårtan (som kostade 99:-!!!) var torr och äcklig och de bytte snällt ut det mot en räkmacka när jag klagade, men den visade sig vara soggig och det slutade med att jag åt en näve räkor och ett skivat kokt ägg för 99:-...
Sen gick vi och tittade i affärer och förundrades över vad vissa kläder och väskor kostar. Klänningen på bilden kostade 1400:- men hade den suttit lite bättre finns faktiskt en risk att jag köpt den, den var så häftig på nåt sätt. Tur att den satt sådär så blev jag inte lockad att köpa den. På H & M köpte jag istället en top som kändes snygg och lite lyxig och ändå bara kostade 99:-, det kändes som ett bättre köp.
Jag hittade en skyltdocka i en affär och hon stod uppspetsad på ett spjut, jag har sett såna dockor tidigare, men det gör faktiskt på riktigt fysiskt ont i min vad när jag ser dem...
Inne på Interflora sprang vi på en gammal klasskompis till mig från gymnasiet en som jag umgicks med en hel del sommaren 2004 och sen dess har jag inte sett honom mer än en gång eftersom han flyttade till Gotland. Jag blev jätteglad att se honom men han verkade inte lika överlycklig som jag.
När jag kom hem var jag helt slut, jag hade inte sovit mer än 4-5 timmar på natten eftersom jag fortfarande har problem att somna, så jag gick och lade mig och sov middag och sov i nästan 2 timmar och det behövde jag verkligen.
Sen smsade jag till A och hoppade in i duschen trots att jag inte fått något svar ännu. När hon svarade var jag halvvägs genom sminkningen och efter ett par sms fram och tillbaka gick hon med på att fråga vakterna på Dubliner om jag fick komma in när jag kom in till stan och de sa ja. Jag vet inte många som hade ansträngt sig så för min skull och jag blev jätteglad att hon gjorde det. Det var St. Patricks Day och hon och hennes kompisar hade varit med i parad genom stan och hängt på puben hela dagen och firat och tittat på Rugby.
När jag kom in till Dubliner stod hon ute och väntade på mig och jag fick komma in och A som sitter i kassan släppte också in mig. När vi kom in blev jag chockad, det var så fullt därinne att det var så gott som omöjligt att ens röra sig. A gav mig en gnuggis att sätta i urringningen för man måste ju ha nåt grönt på sig på St. Patricks Day och sen lyssnade vi mest på musik och gjorde miner åt varandra när det kom en fis svävande genom folkhavet. Efter ett tag hade jag riktigt ont i fötterna av mina för stora stövlar och jag stod ut i totalt 2½ timme och sen åkte jag hem trots att klockan bara var 23.30. Dessutom var det nån äcklig kille som stod och stirrade på mig och sen försökte slicka mig i örat eller nåt sånt så jag fick borra ögonen i honom och se så bitchig ut som möjligt. Han fattade vinken men bara efter att jag fått göra det en gång till men sen gick han.
Väl hemma kokade jag upp edamamebönor och tittade på House.
Sen insåg jag att jag glömt ta min Levaxin vilket till viss del kunde förklara varför jag hade värk i hela kroppen, frös och var allmänt i koma.

Inga kommentarer: