torsdag 31 mars 2011

Mycket stress och inget gjort

Min onsdag började med migrän vilket kanske inte är så överraskande när man stressar så mycket som jag gjort senaste veckan. Jag lyckades slutligen ta mig till jobbet men stannade och köpte hundmat på vägen och hämtade ut ny medicin. Medan jag var inne på apoteket ringde en kompis i England som jag känner genom jobbet, hon berättade att hon skulle komma till mötet nästa vecka och undrade om lite praktiska detaljer som till exempel vad jag tänkt att ha på mig på galamiddagen och sånt. På jobbet fick jag besök av en kunds man som skulle hämta grejer åt henne, han är också en gammal lärare till mig och dessutom med i mitt quizlag så vi snackade lite skit en stund och sen åkte han vidare.
Trots att jag varit så pass sen till jobbet var jag tvungen att gå prick 16 eftersom jag skulle träffa grannens syrra C kvart över ungefär. Jag var hemma i tid och väntade och väntade men hon kom inte, slutligen sms:ade jag till M och frågade eftersom jag inte hade C's telefonnummer. Det visade sig att hon glömt bort mig och kom sättandes vid 18.30 eller nåt sånt. Synd att jag inte vetat det eftersom jag hade så mycket på jobbet och dessutom skulle hälsa på en kompis som är på permis från sjukhuset... Hon kom i alla fall senare och verkade vara en söt och trevlig tjej och vi pratade om vad vi båda förväntade oss av husutlåningen. Vad jag behöver är någon som matar katten, klappar honom ibland och tar in posten, sen är det fritt fram att göra vad man känner för.


Nu när jag ändå var hemma tog jag i alla fall chansen att tvätta lite och sen fixade jag mina fötter och bytte lakan, däremellan tittade jag på Indiana Jones, jag är egentligen inte alls förtjust i de filmerna, men de är lättsmält och det inte gör så mycket om man missar 5 minuter här och där... När jag skulle boka ny besiktning för bilen insåg jag plötsligt att jag kört omkring med körförbud på bilen sedan 1:a mars... hoppsan! När man får en förbokad tid så brukar den ju vara satt i väldigt god tid, men det kan ju inte den här ha varit... Sen satt jag och letade efter ny tid så snart som möjligt och insåg också att Drop-In är ett minne blott så här i Stockholmsområdet, men det finns i Åmål...

Inte en enda tid hittade jag i Stockholmsområdet de närmaste 2 veckorna!!!

Sen satt jag där och letade vidare och letade vidare och plötsligt fanns det en tid på lördag klockan 10.50. Visserligen har jag då inte en bil jag får köra med de närmaste 2 dagarna, men hellre det än ingen bil att köra fram tills jag åker. Bokat och klart!


Jag gick och lade mig i mycket rimlig tid, före midnatt till och med men på grund av all stress och det faktum att jag försökte få ihop ett hållbart schema i huvudet gjorde att jag inte kunde somna eftersom det inte finns ett enda hopp att jag får allt klart...

Inga kommentarer: