måndag 7 mars 2011

Rätt in i verkligheten... och illusionen

När jag vaknade vid 9 på lördagen hade jag katten i sängen, det är inte särskilt vanligt att han sover hos mig mig eftersom Turre var med mamma och pappa i Jämtland och han troligtvis saknat mig så låg han där. Jag tycker att det är mysigt. Jag somnade om och vaknade strax före 11 igen och skickade ett sms till l som föreslagit att vi skulle äta frukost tillsammans på konditoriet. Strax senare hämtade hon och T upp mig och vi åkte hem till hennes brorsa för att lämna av T. Vi hälsade på familjen och gav oss iväg mot frukost.
Det blev en räkmacka och en laktosfri latte för mig men jag åt i stort sett bara räkorna och ägget. En tant som satt vid bordet bredvid satt och tjuvlyssnade på oss hela tiden och lade sig i vad vi pratade om, till slut var jag så trött på henne att jag föreslog att vi skulle byta bord, men L tyckte att vi ju snart var klara och att vi skulle strunta i henne. Sen toppade hon upp med att kritisera vad jag åt och påstod att räkor innehåller en massa kolestorol... Ja, de innehåller också en massa kalcium och omega-3 sa jag. Det var ju inte direkt så att hon själv såg ut att vara hälsan personifierad.
Vi avslutade vår frukost och åkte till Intersport och handlade några tennisbollar så att L skulle kunna tävtta sin dunjacka och sen skjutsade hon mig hem. Då var jag supertrött igen och sov lite middag.
När jag vaknat till liv färgade jag ögonbryn och fransar som nästintill blivit osynliga av den Gambiska solen och sen såg jag mycket fräschare ut. Under tiden tittade jag på Bad Boys 2. Jag tog ur flätorna också och såg rätt rolig ut efteråt.
Jag hade gott om tid att göra mig i ordning och blev riktigt nöjd med resultatet, jag har insett att så fort jag får lite sol så ser jag 5 år yngre ut.
Vid 19 hämtade jag upp L och T och vi åkte in till stan för middag och underhållning på Magic bar vid Karlaplan.
Det var jättemysiga lokaler och redan mannen i garderoben var ganska roande och trevlig vilket öppnade för en trevlig kväll. Kyparen visade sig också vara trevlig och rätt kul och maten överträffade alla förväntningar! Inte trodde jag att det skulle vara så hög kvalité på maten. Jag och L åt gravad röding till förrätt och grillad kotlett till varmrätt och det var riktigt, riktigt bra. Då det gäller showen måste jag erkänna att trolleri inte riktigt är min grej, jag blir mest arg för att jag inte kommer på hur de gör, arg och frustrerad. Men en av killarna körde ett mellanting mellan stand up och trolleri och det var rätt roande faktiskt, dessutom kom jag kvickt på hur han gjorde ett av tricken vilket jag till viss del beror på att jag är både logiskt och tekniskt lagd.
Det sista numret var en kille som är "Mentalist" och jag frågade honom senare omdet var kroppsspråk och trolleri i en blandning som han häll på med och han sa att han kär alla trick i boken inklusive dessa. Även här blev jag lite nöjd med mig själv eftersom jag vid första anblicken kunde se vem av tjejerna han tog upp på scen som hade en kula han letade efter, detta bara på kroppsspråket. Sen blev jag visserligen lite osäker när den andra tjejen började fnissa, men bestämde mig för rätt tjej innan han avslöjade svaret. När vi skulle gå därifrån pratade jag ju som sagt med honom och han visade hur han kunde ta reda på vilken hand jag höll en kula i genom att känna på mina handleder och titta på mitt kroppsspråk. Fast tydligen var jag lite svår att läsa i alla fall vilket gjorde mig rätt stolt.

Vi åkte vidare till Dubliner och jag var helt överlycklig att inte bara få med L dit vilket inte händer särskilt ofta, utan till och med få med T dit! Det har aldrig hänt att vi fått honom att hänga med ut i stan.
Vi hade kul på Dubliner och som vanligt hade de ett riktigt bra liveband och vi var väldigt nöjda med kvällen alla tre när vi slutligen åkte hemåt.
När jag kom hem var jag hungrig igen och åt lite edamame innan jag slutligen kom i säng klockan 4.30.

Inga kommentarer: