måndag 14 mars 2011

Hjärngympa och kroppsgympa


Ännu en lyckad dag på jobbet där jag fick mycket gjort, jag fick bland annat tag i underhållning för vår galamiddag på Vasamuseet i början av april. Det blir attans dyrt, men vi får väl se med kassören om det finns utrymme för detta eller inte. Vilken underhållning vi skulle ha var hans val trots allt. Jag bokade också möten på måndag med både Vasamuseet och hotellet där vårt möte kommer att vara. Det känns skönt att ha gjort allt som kommittén ville att jag skulle göra och det känns som om jag har grepp om situationen. På eftermiddagen var det åter dags för grekiskakurs. Det är trevligt sällskap och en bra lärare och det känns som vi lärt oss massor, men jag avskyr verkligen att sitta i köerna till stan på eftermiddagen... Den här gången stod jag i kö en bra bit före Järva Krog och alla passerade mig i bussfilen hela tiden, jag vägrar köra där medan de verkar tycka att det är helt legalt eftersom de ska av där, men det ska ju jag också... Slutligen kunde jag åka av i alla fal, och tog istället E18 in medan jag pratade i telefon med Ah. Till slut var jag så kissnödig att jag inte kunde koncentrera mig på att köra och prata i telefon så vi lade på. Vid det här laget hade jag suttit i bilkö i en timme och var nästan framme, men rödljuset jag stod i kö till släppte bara över 1-3 bilar åt gången. Aj ,vad jag irriterar mig på folk som tar ut avståndet till bilen framför innan de tagit sig över rödljuset...
Slutligen var jag framme vid Medborgarskolan men inga parkeringsplatser inom synhåll. Efter en stund hittade jag i alla fall en men det blev en bit att gå, men så länge man går är det inte lika svårt att hålla sig, så jag han till toaletten.
Jag hade ju missat en grekiskalektion medan jag var i Gambia men jag kom strax ikapp och det kapitel hon sagt var det svåraste i boken kändes snarare som det lättaste.
Jag var halvt i koma efter lektionen men hade lovat mig själv att gå till gymmet efteråt och jag håller alltid löften. Alltså gick jag till gymmet och följde mitt program som jag fått av instruktören och cyklade 20 minuter i lugnt tempo också. Sen skyndade jag mig hem för att se Kalla Fakta om gastric bypass operationer. Men nej serru, TV:n ville inte vara med alls. Jag tittar ju aldrig på den och den verkar ringrostig de få gånger jag försöker. Det blev inget av och jag tittade istället på Pirates of the Caribbean, jag ville bara ha lite slötittande. Jag chattade lite också och lade mig tidigt, redan 22.30 eftersom jag var så attans sliten efter kvällen innan.
Men jag somnade illa och sov dåligt.

Inga kommentarer: