onsdag 9 mars 2011

Pengar ut och pengar in...

På måndagen när jag åkte till jobbet såg jag vår jobbgranne AK stå vid rödljuset när jag stannade där. Jag vinkade och hon sprang fram och hoppade in i bilen och vi gjorde sällskap den sista biten till jobbet. Det är längre än man tror att gå den biten, det måste vara runt 1 kilometer... det tar ju en del tid om inte annat.
På jobbet blev det förstås att försöka orientera sig i vad man missat när man varit borta, men det visade sig inte vara så jättemycket. Det verkar ha varit rätt beslut att åka bort just på sportlovet. På eftermiddagen bekräftade jag min biljett till Australien och nu är den klar och betalad. Det känns lite konstigt faktiskt om jag ska vara ärlig. Bara tanken på att vara borta från vänner och familj i hela 4 veckor... det har jag aldrig varit tidigare. Det längsta jag någonsin varit borta var 3 veckor och då hade jag ju vännen Ju med mig. Nu åker jag helt ensam... Det känns som om jag kommer att missa en massa. Jag bestämde mig ju för att inte åka på sommaren för att jag inte vill missa den svenska sommaren, men jag tänkte aldrig på att jag kommer att missa den svenska våren. Jag är så rädd att mina tulpaner och grejer ska ha blommat ut helt när jag kommer hem. Sannolikheten att jag får se krokusarna alls är nog väldigt liten.
Men det blir nog en väldigt kul och bra upplevelse för mig att åka till Australien och Singapore så det blir nog helt okey. Med min utvecklade separationsångest vill jag säkert inte åka därifrån heller när det väl är dags...

Efter jobbet åkte jag hem och sov middag en stund och sen åkte jag in till stan för Quiz. Väl på plats insåg jag att jag var väldigt hungrig så jag beställde kossa på macka som Quiz-L brukar säga, oxfilé on toast. Det var mumsigt och de andra satt och dreglade över min mat så jag satt och matade B och L med bitarna jag inte ville ha. Vi hade kul som vanligt och den här gången hade vi dessutom marginalerna på vår sida och vann hela quizzet och kunde lägga ytterligare 250:- till vår vinsthög. Nu kunde vi dela ut presentkort av ett värde av 500:- / person i laget och Quiz-L hade redan köpt ut mina så jag fick kontanter av henne.
Efter att quizzet var slut och de andra åkte hemåt stannade jag en stund och pratade med B, jag hade ju inte en kall Turre i bilen och tog mig därför lite mer tid. Vi stod och snackade så länge utanför Tudor att hela personalen på väg hem slutligen passerade oss. De hade hunnit städa och allt.
Jag kom hem rätt sent men var hungrig igen och åt lite edamamebönor innan jag alldeles försent kom i säng.

Inga kommentarer: