måndag 28 mars 2011

En helt vanlig torsdag

På torsdagen vaknade Turre lurvigare än vanligt, det såg mest ut som om jag kört honom i torktumlaren. På jobbet fortsatte stressen med förberedelser och leveranser och sen var det bara att bege sig till grekiskalektionen direkt efter jobbet. Den här gången åkte jag av vid Järva Krog och kom in till grekiskan med en kvart i reserv.
Som vanligt hade vi trevligt men jag har lite svårt att få vissa saker att sitta och jag vill verkligen att det ska sitta men har ändå svårt att sätta mig ned och plugga ordentligt.

Tanken hade ju varit att jag skulle till gymmet efter grekiskan men jag kände mig lite underlig, nästan som en lätt släng av influsensa, det är som om jag har värk överallt och ingenstans, en olustkänsla i kroppen på nåt sätt. Jag tog två ipren när jag kom hem istället och mådde lite bättre och frös lite mindre. Sen planerade jag städning och grejer inför mitt möte och min resa och skrev ned allt jag behöver göra innan jag åker, städa, vattna blommor, handla ett lager av kattmat, byta däck och så vidare. Det blev en lång lista och det gjorde mig mer stressad...

Sen satte jag mig och gjorde en fotobok på printlife.se, den här gången blir det en Höstbok. Den är klar att beställa nu, men jag kan ju inte göra det förrän jag kommer hem, då åker den väl bara tillbaka till leverantören. Dessutom har jag ju fått en massa påminnelser på sistone så jag vet inte vart min post tar vägen, jag fick en påminnelse till på torsdagen. Jag är livrädd för att få betalninsanmärkningar och får man påminnelser utan att veta att man inte har betalat då vet man ju inte var det kan sluta. Dessutom får jag ju betala en massa påminnelseavgifter så den här månaden har kostat mig 300:- extra för att någon tappar bort min post...

Jag gjorde äntligen iordning matlådor av lasagnen och på något sätt lyckades jag också klämma in dem i frysen.

Jag måste också ta tag i det här med mina försvunna Gambiabilder, jag vill ju helst ha det klart innan jag åker iväg och dessutom måste jag annars köpa ett nytt minne.

Inga kommentarer: