måndag 21 mars 2011

Jag slår vad om att vi är i Helsingborg!

På fredagen jobbade jag till exakt 13 och kom iväg 13.10. Då åkte jag raka vägen in till stan med min färdiga packning som låg i bilen. Jag missade alla köer och dök upp på Hägerstensåsen redan före 13.40. Vi packade in grejerna i Ju's bil och sen ställde vi in min bil i garageburen istället för hennes och så kom vi faktiskt iväg, men jag hann få en kram av gudsonen först.

Vi hade förstås en massa att prata om och eftersom vi båda stjälpt i oss både kaffe och red bull så blev det en hel del toalettstopp på vägen, men plötsligt var vi i Skåne utan att nästan ha märkt det. Dessutom hade Ju kört större delen så jag hade bara slappnat av och åkt med utan att behöva tänka och koncentrera mig. Tyvärr höll det tydligen i sig länge än vad det var tänkt för plötsligt var vi inne i en stad och snurrade och först var vi både besvikna och förvånade över att vi redan var framme i Malmö och sen insåg vi plötsligt att det inte var där vi var... jag var helt övertygad om att vi hamnat i Helsingborg för där lyckas jag alltid hamna, jag brukar säga att alla vägar leder till Helsingborg men inga därifrån... Efter att jag ihärdigt hävdat att vi måste vara i Helsingborg och sen blivit överbevisad av Ju att det inte var där vi var (fast hon vet inte heller var vi var faktiskt...) så hittade vi slutligen ur staden och hamnade på vägen mot Malmö igen. En halvtimme senare var vi framme och hade ett stort besvär att hitta parkering, till slut hittade vi en nästan tom parkering och blev lyriska. Tills vi insåg att de tog 25:- / timme hela dygnet...!
Vi gnällde men betalade och traskade iväg mot hotellet med våra väskor, Malmö luktade fantastiskt gott, det luktade vår eller lite kall, fuktig sommarkväll. Vi drog in andan djupt många gånger på vägen. När vi checkat in gick vi upp på rummet, åt resterna av våra mackor och snackade en massa. Jag fixade naglarna och vi tog en dricka var. Sen körde vi 3x25, en utmaning som Ju och hennes grannar och barn håller på med. De gör 1 x 25 armhävningar, 1 x 25 sit-ups och sen 1 x 25 av något personligt, Ju har valt benböj, sen gick vi och lade oss, vi var rätt matta. Vi hade visserligen haft en bra resa, men vi hade suttit i bilen en massa timmar trots allt.

3 kommentarer:

JCMAS sa...

bara :)

Nova sa...

Jag fattar inte? Vadå bara?

JCMAS sa...

Jag bara ler.