måndag 4 april 2011

Ännu en stressig dag

Stressen fortsatte på jobbet på torsdagen, det var mycket som behövde bli klart inför mötet nästa vecka och inför semestern. Jag åkte sen direkt från jobbet in till stan för att plugga grekiska och tog vägen om E18 från Järva Krog och kom i god tid. I slutet av lektionen fick vi önska vad vi ville öva på och vi valde att läraren skulle fråga oss saker och vi skulle försöka svara. Mig frågade hon om min kommande semester och jag kunde knappt svara på något på grekiska, men det gav mig en hel del tillfredställelse att jag förstod precis allt hon frågade både mig och de andra, det är ett stort steg framåt!
Efter grekiskan körde jag mot Väsby och gjorde en avstickare in på gymmet där de hjälpte mig att frysa mitt medlemsskap under semestern. Sen handlade jag lite tulpaner och en chokladkaka och åkte till kompisen som kommit hem från sjukhuset. Med mig hade jag resterna från dagens lunch, sushi igen. Sen åt jag min sushi medan jag, hon och hennes mamma satt och snackade och fikade. Det var skönt att se henne och hon var vid gott mod.

Jag kom inte hem förrän vid 21.30 och jag hade sagt att jag kanske, kanske skulle möta upp G på Tudor Arms eftersom han skulle åka till Italien på morgonen efter, men jag var för trött och för stressad så jag åkte hem och röjde lite hemma och såg klart på Indiana Jones serien istället och somnade så fort jag gått och lagt mig.

Inga kommentarer: