tisdag 12 april 2011

I'm going down under

Fredagen var konstigt nog inte sa stressig som jag trott att den skulle vara. Jag hade visserligen en massa jag var tvungen att fa gjort innan jag akte, men pa nagot satt hade jag kopplat bort att jag faktiskt skulle ivag. Det gjorde att jag var ganska effektiv istallet for sonderstressad. Jag lyckades med hjalp av svagern till och med gora ett Out of office Reply pa mailen. Det gar ju inte att aka bort pa 4 veckor utan att kunderna vet att man inte kommer att kunna svara. Det visade sig att jag gjort ratt forra gangen, det var bara det att den dar tidsbegransningen pa nagot satt stallt till det. Nu testade M och det fungerade som det skulle.


Jag kom fran jobbet 13.10 och tanken var att jag skulle vara pa Arlanda 13.40... Sa blev det forstas inte eftersom jag glomt att be om skjuts. Pappa skulle pa ett mote och syrran hade precis satt sig for att ata lunch. Men hon var snall nog att skynda sig sa hon kom forbi for att hamta mig lagom tills jag tagit en dusch och stangt vaskan och tagit ut soporna. Precis nar jag skulle aka insag jag att mina varlokar nu plotsligt tittade upp ur marken, det skar i sjalen att jag kommer att missa dem...


Jag var i alla fall pa Arlanda i god tid och sakerhetskontrollen dar tar aldrig sarskilt lang tid. Nar jag var framme smsade jag med forsta veckans kattvakt J och dubbelcheckade allt och sen var det strax dags for boarding. Flighten till London var smockfull och eftersom folk vagrar att checka in sina vaskor sa tog det en jakla tid att fa in alla manniskor och packning, det fanns helt enkelt inte plats for mer i ladorna over satena. Nar jag kom till London gick jag ut eftersom jag skulle fa vanta nastan 5 timmar pa nasta flight sa jag satt och rokte, laste och tittade pa folk ett tag och gick sen tillbaka in genom sakerhetskontrollen. Sen kopte jag nagra lappstift at syrran pa MAC och gick och at pa Yo Sushi. Det ar dyrt men ganska frascht och pa flygplatser ar ofta sushi basta alternativet. Jag tog god tid pa mig och gick mot gaten nan timme fore avgang. Nar jag kom dit var det en jattelang ko och gatepersonalen sag stressade ut som om de inte trodde att vi langst bak skulle hinna in...




Till slut var vi i alla fall ombord och lyfte nog i tid tror jag.


Jag satt bredvid en kille fran Nya Guinea eller nat sant och en kvinna fran Darwin och bada var valdigt trevliga och precis lagom sociala. Vi fick en ratt god middag och vi pratade en stund och tittade sen pa en varsin film, jag sag How do you know, med Reese Witherspoon. Den var okey men jag kan inte saga att jag minns den sarskilt val.
Colan jag fick hade en valdigt lustig form, men det syns nog inte pa bilden?



Vid "laggdags" serverades vi varm choklad och den var riktigt god, dessutom fick vi en marchmallow var i den. Jag hade haft problem med restless legs och tagit tva varktabletter men det hade inte blivit battre och jag borjade bli orolig for den 12 timmar langa flighten. Jag borjade titta pa Secretariat men holl pa at somna halvvags sa jag pausade den och somnade pa stort och sov sa djupt att jag inte vaknade for nagot pa hela natten. Jag maste ha sovit runt 7 timmar! Dessutom ganska bra och benen hade inte besvarat mig det minsta.






























Inga kommentarer: