onsdag 13 april 2011

Lugn dag

Pa tisdagen gick jag upp vid 9 och tog det sedan valdigt lugnt resten av dagen. Jag pysslade med bloggen och snackade en hel del med M och jag, M och H forsokte komma fram till hur jag skulle lagga upp resten av min resa. Vi surfade parallellt pa 2-3 datorer och tittade efter turpaket, flygbiljetter och tagbiljetter och diskuterade fram och tillbaka. Jag blir latt lat nar jag har det sa pass bra och bekvamt som hos M och H och vill egentligen inte aka darifran, dessutom tycker jag att det ar ratt besvarligt att komma fram till ett helt resprogram och det kravs alltid en stor kraftanstrangning for mig att komma igang. Vi bestamde nastan hur jag skulle gora men jag kom inte till beslut och bokade inget.
M gjorde laksa till middag och det var jattegott sa jag at lite for fort och fick dela upp maltiden pa kortare maltider och det tog mig en timme att ata klart. Jag maste prova att gora det hemma nagon gang.
Mina ben och fotter sag fortfarande ut som benen pa en kaldocka och jag kunde knappt boja vristerna for att jag var sa svullen efter flygresan och kanske vaderomslaget. Jag och M slog vara kloka huvuden ihop och kom fram till att hoglage och antihistamin kanske var en losning tillsammans med ett stort intag av vatska. Sen googlade M ocksa for sakerhets skull, men det tycktes sta ungefar vad vi kommit fram till. Alltsa tog jag en antihistamintablett och lade mig i soffan med benen over armstodet sa att de kom upp ordentligt. Sen lag jag dar och laste och blev slutligen sa trott att jag inte kunde halla mig vaken och somnade en stund.
Nar jag vaknade laste jag vidare och somnade inte forran vid 1.30.

3 kommentarer:

JCMAS sa...

Det ser väldigt gott ut, vad är det i?

Nova sa...

Det är en laksa, det är en typ av currysoppa. M gjorde det på nån färdig mix för det är enklare. Sen hade hon räkor, nudlar och tofu i. Mix finns säkert i de asiatiska butikerna.

JCMAS sa...

Säg till när du ska laga det så kommer jag ;)