måndag 1 november 2010

Thank god it's Friday!

Efter jobbet på fredagen åkte jag hem och jobbade lite till och åt lunch. Sen körde jag Turre till mina föräldrar som skulle ta med honom upp till Jämtland.
När jag kom tillbaka sov jag middag eftersom jag bara sovit 3-4 timmar under natten.

Sen gjorde jag mig iordning och åkte in till stan för att träffa J på Norra Brunn för middag och lite stand up comedy.
Han beställde lammracks och jag beställde kycklingfilé med Karl-Johanrisotto. Riktigt gott tyckte jag, lite väl mycket fett och grejer tyckte J. Sen var det dags för showen. Först ut som konferencier var Karin Adelsköld, hon var så nervös innan att hon stod och hoppade bakom mig för att släppa ut lite energi, men sen var hon hur lugn och bra som helst på scenen, rätt rolig också måste jag säga. Jag pratade lite med henne mellan hennes inslag och hon erkände att hon alltid var nervös trots att hon gör detta flera gånger i veckan. Jobbigt att vara nervös på jobbet för jämnan, det kan inte vara nyttigt för kroppen med den typen av stress hela tiden?

Sen var det dags för en kille som hette Lasse Nilsen, han var också bra och vi skrattade en hel del. Till slut var det dags för Özz Nûjen och jag har hört en hel del om honom både positivt och negativt men har aldrig sett honom med egna ögon och jag blev glatt överraskad faktiskt. Han var riktigt rolig och har jättebra kläm både på svenskar och invandrare och skämtar om precis allt, dessutom hade han lite mer allvarliga poänger inbakade i allihopa. Lite avbrott blev det när en kille höll på och avbröt med rop och invändingar och slutligen fick de slänga ut honom, han verkade helt väck, jag vet inte säkert om han var full eller helt enkelt helt dum i huvudet.

Efter showen satt vi kvar och snackade lite skit i nån timme och sedan skiljdes vi åt för att åka hemåt. På vägen hem ringde jag min grekiska brorsa L för att se om han jobbade och var i stan och om han hade tid och lust för en fika innan jag åkte hemåt. Men det visade sig att han var en bra bit söder om stan, så det får vi ta en annan gång.

Sen satt jag och gjorde burkar i några timmar och kom förstås i säng sent som vanligt, men ändå tidigt för att vara en helgdag.

Inga kommentarer: