måndag 22 november 2010

Strulig fredag

Fredagen var fruktansvärt strulig från början till slut. Först skulle vi försöka få ut en viktig faktura på jobbet och eftersom den riktiga kocken inte fanns på plats var vi nu tre andra kockar och en jäkla soppa. Den första kocken hade liksom gjort en knasig bas och därmed vart soppan underlig. Slutligen hade vi lyckats fixa och trixa så pass att jag med gott samvete kunde göra helg, men det satt långt inne.

Sen åkte jag hem och vilade en stund och åkte sen för att hämta C eftersom vi skulle se Harry Potter and the Deathly Hallows klockan 17.45 i Kista Centrum. När vi skulle ta ut biljetterna gjorde vi det som tur var i kassan eftersom vi ändå skulle handlar dricka och grejer och försöka fixa in biljetten på mitt klubbkort som jag inte haft till hands när jag bokade på torsdagen.
Då visade det sig att jag köpt biljetter till torsdagens föreställning, inte fredagens. Det är den typ av misstag som jag sällan gör och sensmoralen är väl att inte boka såna grejer när man är sönderstressad av jobbet. Tjejen i kassan var oerhört hjälpsam och trevlig och letade platser på andra ställen i Stockholm åt oss och hittade plats i Vällingby men dit ville vi inte gärna utan undrade om det fanns i Heron City istället. Det är visserligen längre att åka men det är nog roligare miljö. Det fanns biljetter på mitten av andra raden i Heron City klockan 21 så vi tog det. Men vad gör man i nästan 4 timmar i Kista Centrum?
Efter lite överläggande bestämde vi oss för att åka tillbaka hem till Väsby en stund. Vi åkte och köpte sushi till mig som inte ätit middag och sen åkte vi hem till mig och åt sushi och tittade på foton. Vid 19.30 tog vi oss åter ut till bilen och körde söderut. Något mer strul blev det inte, vi var i god tid till filmen och den var absolut sevärd, en av de bästa av de senare filmerna enligt mig. När vi kom ut igen hade det börjat snöa ordentligt men så snart vi kom lite längre norrut så slutade det. Snövädret kom inte norrut förrän rätt sent på natten sen.

Av någon underlig anledning kom jag i säng alldeles försent igen, runt 5 på morgonen. Jag minns inte ens vad jag gjorde.

Inga kommentarer: