fredag 26 november 2010

Hur blev det plötsligt helg och när tänker det sluta snöa?

Veckan hade precis börjat och plötsligt var det fredag!
Det snöade fortfarande på fredagen, det innebar nog att det snöat i 3 dygn utan uppehåll, men det snöade inte alltid särskilt mycket. Vi hade nog bara fått nån decimeter eller två.
Inne i mitt kontor är det varmt och skönt, men överallt annars på jobbet är det kallt och jag fick linda in mig i en filt under fikarasten.
Tanken var att jag skulle köpa vinterskor på vägen hem från jobbet men jag orkade bara inte. Istället åkte jag hem och sov en stund och fick ställa klockan eftersom jag skulle ha telefonkonferens med England på eftermiddagen. Medan jag pratade försökte jag äta lunch/middag så tyst som möjligt för att inte smaska dem i öronen. Alla i kommittén verkar ha så mycket att göra att det är svårt att få dem att göra ens de mest nödvändiga sakerna, sen har de mage att undra när mina uppdrag är klara fast jag sa att det skulle ta tid och att de inte skulle färvänta sig att det skulle vara klart förrän till våren och då har jag ändå redan lagt säkert 10 timmar på den där databasen jag förväntas fixa. Problemet är inte att göra det, det påtog jag mig mer eller mindre frivilligt, men att de inte kan göra en grej som tar 5 minuter och sen undrar varför inte jag är klar...

Under kvällen tvättade jag en massa täcken och lakan och sen gjorde jag inte mycket mer, jag var trött och slö och orkade inte hitta på nåt alls.





Inga kommentarer: