tisdag 30 november 2010

Tänkvärda, fina eller skrämmande bilder

Den här bilden hittade jag på en sida som heter Awkward Family Photos den är ju så fruktansvärt pinsam att man knappt kan titta på den. Det som är mest skrämmande är att det här gänget kanske ansågs jätteläckra på den tiden!http://awkwardfamilyphotos.com/


Nästa bild är från Post Secret, jag har berätta om den sidan tidigare, men man gör helt enkelt ett eget vykort men en hemlighet på och postar till den här killen Frank som väljer några per vecka att lägga på hemsidan. Det har också getts ut böcker av dessa vykort. Jag hoppas verkligen att den personen som skrivit det här vykortet har fel, annars är alla vi singlar hemlösa och det vore ännu mer tragiskt.

Nästa bild kommer också från Post Secret och har samma typ av tema, men här ser det precis tvärtom ut. Jag vill gärna tro på det här kortet och har gjort det i mer än 5 år, men ibland hamnar även jag i tröstlöshet. http://www.postsecret.com/





Den fjärde bilden är kanske svår att se ordentligt, men om ni tittar till vänster i bild står det en man med en helt bar ölmage. Enligt undersökningar är män fetare än kvinnor rent generellt, ändå är det mest kvinnor som mår dåligt över hur de ser ut. Hur kommer det sig att män ogenerat visar en blottlagd ölmage medan vissa kvinnor knappt vill visa sig ute ens med kläder på? Jag har inte svaret på det, men jag har undrat länge.




Den femte bilden tyckte jag bara var så häftig. Vad skulle jag inte ge för att få äga det där vackra stenhuset!





Den sista bilden är ju bara för häftig! En älg borde ju vara det ultimata i skogsarbete om man bara lyckades köra in den ordentligt.

2 kommentarer:

JCMAS sa...

Tack! Kul att se!

Eva in Athens, Greece sa...

Första gången jag sett en älg jobba som en häst!