tisdag 24 augusti 2010

Vi fick i alla fall lite gjort...

Ju och lilla sonen skulle komma över till mig efter jobb och skola för Ju skulle hjälpa mig att tömma garderoben på kläder som jag inte kan använda längre.
Med sig hade hon grejer till mat och sen slapp jag till och med att hjälpa till att laga den. Det enda jag gjorde var att duka och dra ur lakanen ur sängen och dammsuga den och resten av huset när jag ändå höll på. Hon bjöd på spagetti (min visserligen) och en jättegod vegetarisk tomatsås med fetaost vid sidan om. Gott och lyxigt med lagad mat, särskilt när det är så gott som gratis och någon annan lagar det åt en. Däremot så hade vi nog lite för trevligt, för när vi hade ätit och snackat en stund var klockan redan 20 och eftersom de har en bit hem och sonen skulle till skolan nästa dag så var de tvungna att åka vid 21. Alltså satte vi igång med garderoben, medan Ju och Turre låg utslängda på sängen tog jag fram plagg efter plagg, satte på mig det och fick tumme upp eller ned från Ju såvida hon inte skrek i ren förskräckelse!
Jag märker inte att jag gått ned i vikt förrän jag sätter på mig mina gamla kläder. De som var lagom går nästan att linda två varv runt mig nu, de som var för små är redan för stora...

Kul var det att få undan en massa kläder och nu känns det mer reellt att jag gått ned. Dessutom var det en dam som tipsade mig för ett par år sedan om att man får bra betalt för stora kläder på loppisar. Så nu ligger alltihopa i en Ikea-kasse för vidare distribution till loppis, när jag får energi och sällskap till det. Visserligen har vi bara lyckats rensa en garderob ännu, det återstår två till plus två stora lådor i byrån. Jag förstår varför H tyckte att jag hade mer kläder än hela deras familj på 4 personer. Ja, jag har nog mer kläder än de allra flesta. De jag sorterat ut ser dessutom jättefräscha ut, det går inte att se att de är använda, så det borde vara ganska lätt att bli av med dem.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så, då har poletten trillat ner!!! Ja, du har verkligen blivit smalare och har en alldeles underbart härlig utstrålning!! Kram, Eva