torsdag 12 augusti 2010

Trött lördag

På lördagen tog vi lite sovmorgon och sen mötte vi upp L, A och PG på konditoriet för frukost innan P och D skulle skjutsas till Arlanda.
Jag gillar när det fungerar att putta ihop vännerna och de fungerar tillsammans. Nu retades visserligen P med L, men jag antar att det betyder att de är avslappnade med varandra i alla fall.
A gjorde ju succé redan kvällen innan och satt och snackade lite med killarna så att jag kunde snacka lite med L och PG. Jag och P tog en varsin räkmacka men D envisades som vanligt med att han inte var hungrig och tog bara en kopp te.
Efter nån timmes fika var det dags att åka till Arlanda och vi var framme den tid vi hade tänkt oss och kramades och pussade på kinden och sen var de iväg.

Tanken var att jag efter att ha skjutsat dem skulle ta den där turen till Ikea som jag skulle gjort redan flera dagar innan, men jag var så oerhört trött att jag kände mig helt groggy. Förkylning gör det med mig, jag blir så oerhört trött att jag blir vinglig och mår illa. Jag åkte alltså hem och lade mig istället och somnade ögonblickligen och sov som en stock i 2½ timme. Sen gick jag upp, gick på toa och åt ett mellanmål, men sen var jag tvungen att lägga mig igen och sov ytterligare 2½ timme...
Senare på kvällen efter att åtminstone tvättat en maskin tvätt, så åkte jag och hämtade L och vi åkte ned till vita Hästen en stund. L hade tidigare skjutsat A till en middag hon skulle på så det var bara vi två. Men en stund senare mötte J upp och var på rätt bra humör så vi hade trevligt. Sen gjorde vi standardmisstaget och gick en sväng ned till Magget. Där snackade vi en stund med två tjejer jag känner igen från skoltiden och sen åkte vi och hämtade A på middagen och åkte hem.

Inga kommentarer: