torsdag 5 augusti 2010

Bio i 3D och möte med en gammal vän

På måndagen jobbade jag och sen åkte jag hem och fixade lite här och där. Sen på kvällen mötte jag upp med en vän jag inte har träffat på runt 2 år tror jag. Vi har pratat i telefon och så nån gång ibland, men vi har inte lyckats träffas. Ni vet, man säger: -Vi måste ses snart! och så går det ett år till.
Men eftersom hennes favoritfilm är Shrek och vi höll på att skratta oss helt fördärvade när vi såg Shrek 2 tillsammans för 6 år sedan, så ville jag gärna se fyran med henne.
När vi såg Shrek 2 kunde jag bara inte sluta skratta när katten började hosta upp den där hårbollen. Jag skrattade så att jag grät och slutligen inte kunde andas. Hon satt och tittade på mig och skrattade näst intill lika mycket. Det slutade med att resten av biopubliken satt och tittade på oss istället för filmen och skrattade sig halvt fördärvade de med.
Det var första gången jag har sett en hel film på 3D och så märkvärdigt kändes det kanske inte direkt, men jag blev lite yr emellanåt. Filmen var helt okey men inte alls så rolig som tvåan. Men jag vill minnas att det egentligen var meningen att de skulle göra 7 filmer, nu var det här den sista. Jag gillar uppföljare så jag tycker att det är lite synd trots allt.
Precis innan jag gick in på bion såg jag förresten kvinnan som spelade frun på en av segelbåtarna i Sos Sällskapsresan. Hon som upptäcker att mannen tankar bensin i vattenbehållaren. Hon har förstås blivit äldre, men hon såg så glad och trevlig ut att jag hade lust att gå fram och säga att hon gjorde en väldigt bra insats i SOS. Men istället smsade jag till M och sa att jag hade sett henne. Sällskapsresefilmerna är ju liksom vår grej...
Vi visste inte riktigt var vi skulle äta eller vad så vi hamnade slutligen på Kungshallen. Jag är inte värst förtjust i det stället men det finns ju mycket att välja på även om det mesta är lite haslvt ofräscht och inte smakar speciellt bra. Men jag känner inte till så många restauranter i området kring Hötorget. Vi valde att äta sushi och den luktade lite underligt och smakade detsamma. De hade helt klart för mycket vinäger och socker i riset och jag kan göra bättre sushi hemma för att vara ärlig. Men vi fick oss en trevlig pratstund i alla fall. Vi började precis där vi avslutat sist, precis så som det ska vara med gamla vänner.

Inga kommentarer: