torsdag 5 augusti 2010

Möten, mail och gräsklippning

Jag jobbade hemifrån på tisdagen och satt mest i telefonen för att boka möten med alla hotell till på fredag då killarna kommer över från England.
Nu har vi bokade möten med fem hotell och dessutom Vasamuseet. Det blir ett jäkla flängande fram och tillbaka, men vi har ju bara en dag på oss så vi får bita ihop och hoppas att vi håller tidsramen. Jag svarade också på en del jobbmail och sen på eftermiddagen klippte jag gräset. Jag tror att det var 7-8 veckor sedan jag klippte det senast. Normalt sett är det lite mycket med två veckor emellan, men eftersom det inte regnat ordentligt förrän den senaste veckan så har det inte satt fart förrän nu heller. Men nu var det dags och det gick rätt bra. Kantklippningen var det svårare med, den där jäkla kantklipparen bara stannar hela tiden, den är väldigt svår att komma underfund med. Till slut gav jag upp på den, det får se ut så här nu. Sen fick jag sopa gången, den blir alltid full av gräs när jag klipper gräsmattan.

Jag sopade verandan också och städade bort alla Turres leksaker, jag tror det fanns runt 7 olika leksaker där ute... Sen krattade jag grusgången, den är helt omöjlig. Inte nog med att det växer maskrosor och sånt i den redan, den blir helt gropig och vågig när jag kör upp bilen också.
Sen lassade jag in de två trasiga utestolarna i bilen för att kasta dem på tippen nästa dag.

Sen åkte jag för att handla och hade redan parkerat utanför affären när jag insåg att jag glömt plånboken... Bara att köra hela vägen hem igen och tillbaka.

På eftermiddagen bjöd grannen in mig på vinbärspaj som hon gjort på mina vinbär som jag sa att hon kunde ta. Vi satt ute och fikade ända tills regnet började bli mer intensivt. Då gick vi in till mig och tittade på en film. Death at a funeral - Trångt i kistan. Den är engelsk och verkligen skitkul och helt sjuk.
Sen när hon gått hem åt jag kräftorna jag tinat och gick och lade mig vid 5 på morgonen. Fråga mig inte varför för det vet jag inte...

Inga kommentarer: