torsdag 12 augusti 2010

Nu är det officiellt slut på semestern

Ja, på måndagen var nästan alla mina kollegor på plats igen. Det är mycket roligare att jobba när man inte sitter ensam hela tiden, men det är också mer verkligt, det är ju verkligen slut på semestern när alla är tillbaka på plats och sen är det ett år till nästa... Men nu ska jag inte provocera mig själv till tårar eller stroke, det är bara att bita ihop och låtsas att det är roligare att jobba än att vara på semester.

På kvällen fick jag äntligen besked om att J kommer från Bangkok nästa vecka. Eller alltså, han har ju varit tre månader i USA och kommer via Istanbul och Helsingfors, men han bor vanligtvis i Bangkok. Jag ser så fram emot att se honom igen, vi lärde känna varandra i Bangkok en vild natt i början av 2005 och vi klickade direkt. Eller vad ska man annars kalla det när man efter några timmars umgänge skiljs åt för att sen hålla kontakten och ses 5 år senare och det känns som om man är gamla vänner? Nu ska jag äntligen få umgås mer än ett par timmar med honom, men han stannar tyvärr bara 2 dagar, men bättre lite än inget, så resonerar jag.

Jag ringde förstås Ju som träffade honom samtidigt som jag i Bangkok vid båda tillfällena och sen pratade vi alldeles för länge (läs 2 timmar) om allt möjligt. Men ni ska ju inte tro att vi för den skulle bestämt hur vi ska göra när J kommer. Det enda vi vet är att jag ska ta semester och Ju måste jobba. Sen vet vi att vi ska ses på kvällarna och nu har jag bokat bord på Gondolen till tisdagkväll.

Men tjolahopp vad vi ska ha kul!

Inga kommentarer: