onsdag 25 augusti 2010

Jag ser ingen skillnad...

Enligt dagens Metro har Levis tagit fram tre nya modeller av jeans för kvinnor. Dessa baseras främst efter kroppstyp, inte storlekar.
Jag som i alla år förgäves försökt hitta byxor som går över mina stora lår och rumpa samtidigt som de inte är 5 storlekar för stora i midjan förstår nyttan med detta.
Men jag kan för mitt liv inte se någon skillnad på de tre tjejerna som modellerna baseras på... De är all smala och fina och det förstår jag också vitsen med, man säljer inte några jeans om man marknadsför dem med en fläskfia. Men någon skillnad måste det ju rimligtvis vara på tjejerna, men var? Sen undrar jag också, är det alltså "one-size-fits-all"? Det vill säga "one-size-fits-none"? Jag menar eftersom det handlar om kroppstyper istället för storlekar?

Nej, jag får nog inse att det enda ställe jag i framtiden eventuellt kommer att hitta passande jeans liksom förr, är i USA. Min kroppsform har nämligen mycket gemensamt med den kroppsform som många amerikanska svarta kvinnor har.

1 kommentar:

Karin sa...

Haha du har så rätt! Jag ser heller ingen skillnad på tjejernas kroppsformer. Hur tänkte de???
Men visst vore det kul om det kom lite nya jeansmodeller på marknaden, min kropp ser inte heller ut som jeansmodellernas...
Fram för variation!
Kram!
Karin