torsdag 6 maj 2010

Undrar hur de tänker egentligen

Jag hade helt blandat ihop alla dagar den här veckan och hade bestämt med S att vi skulle äta middag på Tudor på kvällen. Men egentligen var det ju meningen att jag skulle vara påm pysselkväll hos mamma med alla tjejerna. Jag försökte ändra bokningen till 21 istället för 20, men efter att de blev utsedda till bästa brittiska pub så är de fulllbokade varje dag.
Därför stannade jag bara runt 40 minuter på pyssel och åkte sedan in till stan.
Väl där bestämde vi oss för att dela på en portion mat, men P missförstod oss och vi satt plötsligt med en var. Det syntes inte att jag tagit något alls då jag lämnade korgen vidare till bordet med engelska bankkillar bredvid oss.
Sen satt vi och försökte komma underfund med hur män fungerar, tänker och tycker. Men det går ju inte att sitta och spekulera över sånt, det kommer man ju ingen vart med. Så slutligen gav vi upp och kom fram till att det inte går att förstå dem. Antingen är det så att de inte är intresserade, eller så spelar de ett spel och låtsas att de inte är intresserade och vilket det än är, så är nog bästa hanteringen av det att helt enkelt strunta i dem och gå vidare. Men ibland är det svårt.
När S gick pratade jag lite med några jag känner och de berättade att Thåström hade varit på quizzet i måndags. Tänk att jag missade honom. Jag måste väl mer eller mindre stått bredvid honom och rökt, uppenbarligen känner jag inte igen honom. Efter att ha suttit och tittat upp på långbeningarna P, P och F ett tag kände jag hur nacken höll på att gå av, så när tjejerna gick vidare åkte jag hemåt. Men det hjälpte inte riktigt, i morse vaknade jag ändå med migrän.
Men nu har vår naprapat M som kommer till jobbet gått igenom min nacke och det känns bättre. Vi lyckas alltid hitta något som vi inte kan hålla oss för garv åt, någon kommentar som jag eller han slänger ur sig och som går att göra en dubbeltolkning av. Jag frös när jag låg där på bordet till att börja med, men efter ett tag hade jag skrattat mig både varm och tårögd.
Nu bär det snart av till Arlanda för att hämtas S föräldrar som kommer och hälsar på från England och sen ska jag eller S laga middag.

Inga kommentarer: