måndag 3 maj 2010

Glädje och besvikelse

Efter att ha försökt att få med någon vän in till stan gav jag till slut upp och åkte in ensam. Det brukar ändå vara någon man känner inne på Tudor eller Dubliner. På Tudor träffade jag två tjejer jag känner och de presenterade mig för en tredje tjej som visade sig vara både trevlig och kul. Vi skrattade och pratade tills Tudor stängde, sen åkte jag och en av tjejerna och hennes son och hans flickvän till Tudor och där sprang jag på M som jag träffat där helgen innan. Sen hade jag ju någon kul att snacka med resten av kvällen. A kom också och satte sig hos oss en stund, vi känner ju honom båda två. Han hade halvt lovat att hänga med på quiz på måndagen, men vi hade helt snackat förbi varandra och han hade väntat på att jag skulle ringa och sen bokat in annat. Så nu får vi klara oss utan honom. Det är tråkigt, jag har tjatat på honom i 2 år eller nåt och nu trodde jag att han äntligen skulle hänga på. Han är smart och allmänbildad och skulle vara en bra tillgång i laget, dessutom är han kul och har humor, så han skulle nog passa in i vårt barnsliga, roliga lag.
Så nu försöker jag jaga minst en till till laget för ikväll, för vi är åtminstone en kort i laget. Man måste ju inte vara sju i laget, men chanserna att vinna ökar betydligt med varje person man får med.
Jag sov inte så mycket natten mellan lördag och söndag och var rätt sliten på söndagen. Men efter en så trevlig helg har man ju svårt att klaga ändå!

Inga kommentarer: