måndag 17 maj 2010

Hästar och vänner

På torsdagen gick jag upp lite för tidigt för min smak och körde sedan till Uppsala för att möta upp en vän. Efter att ha inhandlat kaffe och frukost på Statoil satte vi oss i hennes bil och åkte vidare till Tierp. Där hade de en skojtävling för islandshästar och en internetkompis till oss skulle döma. Det var dammigt och jävligt men jag hade tagit med mig kameran för att se om jag kunde få till några bra bilder. När det var dags för galopprace så började jag hoppas på att ta ett par riktigt bra. Det var kul att se och jag tror jag fick ett par bra foton, men det går ju rätt fort från det att de kommer inom lämpligt avstånd tills de har passerat.
Efter den sista klassen var vi båda ganska slitna trots att vi bara varit där i drygt en timme så vi begav oss hemåt igen.

På kvällen åkte jag hem till en kompis i Huddinge för att se film. Jag hade tagit med mig "The Others" som jag har ägt sedan i januari. Jag har inte vågat se den ensam eftersom alla sagt att den var så läskig, min mamma sa också att hon tyckte att den var riktigt bra och vi har ofta samma smak då det gäller film.
Läskig tyckte jag knappt att den var, men kanske var vi för okoncentrerade för att bli riktigt rädda och visst hade den sina poänger, men så bra var den inte som jag hade trott.
Sen tittade vi på Sällskapsresan en av bådas favoriter och en riktig kultfilm. Sen var klockan så mycket att jag stannade över.
På morgonen åkte jag vidare till en annan kompis som bjöd på frukost och lite trevligt skitsnack och sen åkte vi och handlade på Ica Maxi tillsammans. Eftersom det var en så vacker dag blev vi stående på parkeringen en stund och hade svårt att slita oss, men sen körde jag hemåt så jag var hemma vid tre.
Efter en liten tupplur så var jag "fit for fight" igen och gjorde iordning mig och åkte över för middag hos några kompisar. Hela vårt järngäng var samlat för S hade åkt ned från Dalarna för att hänga med oss över helgen och vi fick god mat och trevligt sällskap.
Sen var planen att vi skulle gå ut en sväng vid tio, vi kom visserligen vår vana trogen iväg lite sent men kom till puben slutligen i alla fall.
Utanför sprang jag på en gammal vän som var på promenad och han hängde med in på en öl, sen hittade vi ytterligare två personer vi kände där inne så vi hade riktigt trevligt. Mot bättre vetande gick vi sedan ned till nattklubben som är det enda ställe som har öppet till tre och jag kan knappt tro att jag säger det, men vi hade riktigt kul.

Inga kommentarer: